DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Copertă card de student
Anii de școală trec și fiecare fată și fiecare tip din adolescenți și studenți care au fost la școală, intră într-o nouă caracteristică a vieții sale, aceasta este o ramură adultă și responsabilă din viața lor, zilele studenților. Studenții sunt adulți și persoane consacrate, deoarece nu sunt ușor de studiat la universități, dar stăpânesc și studiază în mod conștient profesia în care vor continua să lucreze și își asigură pentru ei și familia lor. Cu alte cuvinte, un student este adult și deja o persoană foarte responsabilă. Odată cu trecerea la vârsta adultă, fiecare student primește încă două documente importante în viața sa: o carte de identitate a studentului și o carte de înregistrare. Aceste două documente sunt la fel de importante pentru fiecare persoană ca și pașaportul, mai ales că studentul le poartă mereu cu ele în fiecare zi de studiu. Și pentru a avea întotdeauna aceste documente într-o formă corectă, trebuie pur și simplu să fie purtate în huse de protecție, astfel încât acestea vor fi depozitate mult mai mult și nu sunt murdare. Întrucât elevii sunt oameni strălucitori și foarte speciali, lucrurile și toate accesoriile ar trebui să corespundă imaginii lor luminoase. Acest lucru se aplică în special studenților de sex feminin. Ei literalmente aleargă la modă unul în fața celuilalt. Deci, pentru a fi strălucitor în toate, puteți face aceleași accesorii, adică coperți pentru documente, faceți-vă singuri. Tehnica va fi foarte relevantă pentru acest lucru. scrapbooking, în aceasta vom face coperta pentru cardul de student.
Pentru a crea o copertă, veți avea nevoie de:
• Capac transparent pentru carnetul de student;
• Hartie verde pastelata;
• Hârtie polka dot verde pentru scrapbooking;
• O bucată de hârtie de scrapbook cu frunze în ton verde și bej;
• Poza cu bufnița;
• Cercul foliat alb-verde;
• inscripție tipărită: ID-ul studentului;
• Cheie metalică în culoarea bronzului;
• Buton din plastic verde;
• margele jumătate turcoaz cu diametrul de 4 mm;
• Garnitura de cerneală verde;
• Panglică îngustă de culoare mlăștinoasă;
• Banda dublu față, riglă, foarfece, pistol lipici, creion, lipici PVA, mai ușoară.

Copertă de identificare a studentului

Pentru a crea o copertă aveți nevoie


În primul rând, avem nevoie de o bază de carton pentru o carte de student, pe care am tăiat-o din hârtie pastelată. Tăiați un dreptunghi mare de 7,4 * 20,6 cm, apoi împărțiți-l în jumătate și pliați.

baza de carton

baza de carton


Încercați cu un capac transparent.

Încercați cu un capac transparent.

Încercați cu un capac transparent.


Acum am tăiat două dreptunghiuri de 5 * 9,8 cm dintr-o hârtie și 3,5 * 9,8 cm de la o altă hârtie din hârtie de însemnări.

Acum tăiat din hârtie de însemnări

Tăiați din hârtie


Cu un pumn găurim realizăm o hârtie deschisă de jos și lipim-o cu un alt lipici PVA, obținem două dreptunghiuri de 7 * 9,8 cm. Pe una dintre ele lipim o imagine, un cerc, o inscripție și o bandă în stânga.

face openwork

Coaseți pe o mașină de cusut


Coaseți pe mașina de cusut o inscripție și o poză. Lipiți la bază ambele dreptunghiuri pe banda dublu față.

Coaseți pe o mașină de cusut

Coaseți ambele părți pe o mașină de scris


Coaseți pe o mașină de scris, ambele părți ale copertei separat. Tăiați panglica de rep cu lățimea imaginii, ardeți-i marginile, lipici-o sub imagine, pe de o parte butonul. În colțurile imaginii lipim mărgelele, iar în celălalt colț lipim cheia.

Coaseți ambele părți pe o mașină de scris

Lipiți acum într-un capac transparent


Acum îl introducem într-o copertă transparentă, capacul pentru cartea de identitate a studentului este gata. Multumesc si mult noroc in fabricatie.

Copertă de identificare a studentului

Copertă de identificare a studentului
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat