DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Recent, gulerele au devenit coliere foarte populare. În această clasă de master, vreau să ofer un mod simplu și accesibil de a crea un astfel de guler. Nu o vom face prea festivă, așa că este excelent pentru birou, înlocuind mărgelele.

Pentru a-l realiza, ai nevoie de fire


Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de fire, ideal de bumbac, un cârlig 2,5 și mărgele sau margele vechi separat, precum și un ac cu ochiul larg.

crosetat 100 de bucle de aer


Pentru început, vom lega gulerul în sine. Pentru a face acest lucru, croșetați 100 de bucle de aer, verificați pe gât, este posibil să fie nevoie să faceți lanțul mai mare. Tricotăm două rânduri cu croșete duble. Apoi vom începe să formăm un colț al gulerului, pentru acest al treilea rând tricotăm doar 45 de coloane și ne întoarcem. Facem înapoi cinci bucle, nu tricotând, ci pur și simplu trăgând bucla. Tricotăm trei ochiuri de ridicare și tricotăm al 4-lea rând.

pășindu-i în direcția opusă

trebuie să tricot


Al 5-lea rând și următoarele fac același lucru. În fiecare rând, se reduce la sfârșitul a 5 bucle și se pasează în direcția opusă.

trebuie să tricot

guler colier


O parte a gulerului este gata, trebuie doar să ne tricotăm pașii lângă croșetat, astfel rotunjind colțurile.

guler colier

în plus legat


Când rândul ajunge în partea de jos, începem să tricotăm a doua parte a gulerului la primele noastre două rânduri, pentru aceasta ne retragem din primele 10 bucle, facem 3 bucle de ridicare și tricotăm această parte ca primii pași. După completarea celei de-a doua părți, acesta trebuie, de asemenea, legat cu un singur croșetat. În plus, realizăm 3 bucle de aer în locul unde se presupune că ne fixează gulerul. Va fi o buclă.

în plus legat

guler colier


Mi s-a părut că dimensiunea nu este foarte potrivită, așa că am legat în plus întregul produs cu încă două croșete duble.

guler colier

coase mărgele


Ajungând la decor. Am găsit în mine margele vechi care erau încă lipite împreună cu fir, astfel încât nu a fost posibil să îndepărtați mărgelele. Luăm un ac cu un ochi mare și în loc de un fir vom folosi firele noastre. Începem să ne coasem margele în jurul marginii. Puteți utiliza un fir obișnuit în fire de ton și mărgele individuale de orice dimensiune.

guler colier


Atât de ușor, am creat propriul nostru colier cu guler, în care puteți veni cu siguranță la muncă sau la un eveniment festiv.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat