DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Otoman pentru copii
Bună după-amiază Am o fiică mică și am vrut să-i fac o otomană moale și frumoasă, cu propriile mele mâini și, în același timp, să fie înălțimea potrivită. Ce am scos din asta, vă voi arăta și vă voi spune acum.
Pentru a face o otomană, aveam nevoie de:
- O găleată de sub emulsie de apă (dimensiuni medii).
- Adeziv (titan sau moment).
- Foarfece.
- Cauciuc gros din spumă.
- Un ac.
- Tesatura (mai multe culori).
- Fire în culoarea țesăturii.

În primul rând, am luat o găleată și am scos mânerul, din moment ce nu aveam nevoie. Am tăiat o fâșie de lungimea și înălțimea dorită din spumă, am uns granitele cu lipici și am învelit-o în jurul unei găleți. Până la fixarea lipiciului, fixați cauciucul cu spumă cu fire.

fixați spuma


Apoi a tăiat un cerc din cauciuc spumant, a uns și marginile cu lipici și a lipit-o pe capacul găleții.

frânt de lipici


Otomanul este gata. Următorul pas a fost să coase un capac pentru el. Am tăiat un cerc din materialul de mărimea potrivită, ținând cont de alocații și o bandă de dimensiunea potrivită. Am cusut detaliile împreună. Jos de-a lungul marginii capacului cusut elastic.

Otomanul este gata


Deasupra capacului a fost cusută o floare din țesătură roșie și a făcut un miez portocaliu.

a făcut un miez portocaliu


Apoi am luat o perdea verde veche cu un model și am tăiat frunze din ea. Am cusut frunzele pe părțile laterale ale otomanului. De-a lungul marginilor de deasupra și de dedesubt, am lansat o bandă cretă de aceeași culoare.

frunzele tăiate

i-a plăcut floarea


În principiu, otomanul este deja gata, dar nu mi-a plăcut floarea, așa că am pus un fir de lână de-a lungul marginii sale și l-am folosit și pe floarea în sine.

Otoman pentru copii


Sper ca v-a placut otomanul meu. Așa am făcut, fără să petrec mult timp, și am făcut bani pentru fiica mea un otoman original și confortabil. Și dacă luați o găleată mai mare, atunci pentru un adult puteți face un otoman similar. La revedere.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat