DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » „Fusta cu design elegant de blugi vechi
fusta elegantă din blugi vechi

fusta elegantă din blugi vechi


Denim este universală. Face pantaloni care se potrivesc perfect pe orice figură, jachete la modă, ținute de vară. Aceste lucruri sunt aproape imposibil de suportat. Dacă țesătura și-a pierdut culoarea, poate fi vopsită și, dacă a devenit scurgeră, un plasture decorativ va acoperi gaura. Chiar și găurile din blugi la modă pentru o lungă perioadă de timp.

Ce se poate face cu lucru vechi?
Dar, de foarte multe ori șters blugi inseam. Într-un astfel de loc, plastureul nu arată foarte plăcut din punct de vedere estetic, iar purtarea unui lucru similar cu cusături suplimentare devine incomodă. În această situație, vine în minte că blugii vechi vor trebui aruncați, dar dacă aveți imaginație, îi puteți reface. Foarfece, fire, mașină de cusut, 2 ore, iar la final obținem o fustă din denim elegantă.

beneficiile produsului
Fusta denim - un lucru universal. Ea poate apărea la cursuri, du-te la cumpărături sau natura. Același model de genunchi lungime costum natura romantica. Insertele de contrast reîmprospătează perfect elementul, iar tivul, datorită lor, se extinde interesant în jos.

de pregătire în avans
Jeans trebuie sa prespölaŊi. Alege inserții din stofa. Cotonou este perfect cu o imagine. culoare Fabric sau model ar trebui să fie aproape de albastru sau albastru. Puteți utiliza, de asemenea denim, de exemplu, a piciorului circumcizie. Dar în acest caz, marginea inferioară în timpul apariției s-ar putea dovedi a fi prea aspră și va pufni.

Instrucțiuni pentru reprelucrare
1. rupt cusătură pas cu pas interne. Se îndepărtează cu grijă toate sforile și fier din tesatura. Frecăm zonele frânte, încercând să ne asigurăm că liniile tăiate duplică marginea inițială a piesei.

Desfaceți cusătura interioară


2. Măsurați lungimea dorită a fustei și pantaloni picioare să dețină linia de tăiere. Puteți folosi creta sau o mică bucată de săpun. Dungile ușoare sunt vizibile clar pe țesătura întunecată, iar după spălare, astfel de linii dispar fără întoarcere.

linii tăiate


3. Se taie piciorul. Eliminați excesul.

Tăiați picioarele

Tăiați picioarele


4. Acum trebuie să identifice panourile laterale în cazul în care acestea vor fi amplasate. Pentru a face acest lucru, măsurați mijlocul fiecărei jumătăți din față și trage o linie la partea de sus a produsului. Noi facem același lucru cu detaliile „înapoi“.

inserții laterale

Efectuarea reducerilor


5. face reduceri de-a lungul liniilor incizate.

Efectuarea reducerilor


6. Următorul pas - a face pene. Pentru a face acest lucru, extindem tăieturile la lățimea necesară, punem hârtie sub țesătură (sau imediat țesătură pentru pană), desenăm contururi cu un creion simplu, aducem un plus de 1 cm la cusături.Tăiați 6 pene.

făcând pană

făcând pană

se fixează cu invizibil și se atașează

se fixează cu invizibil și se atașează


7. Aplicăm panouri pe materialul denim „față în față”, fixăm cu invizibilitate și atașăm.

Procesăm toate cusăturile


8. Manipulați toate cusături și partea de jos a produsului.

Fusta de blugi vechi gata!

fusta elegantă din blugi vechi


Alterarea lucruri vechi - o ocupație destul de fascinant. Aici puteți arăta imaginația și simt ca un designer de real, și a obține încă un lucru excelent.
Comentarii (1)
  1. Alena
    #1 Alena vizitatori 02 noiembrie 2015 18:53
    0
    idee interesantă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat