DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Topiari de cafea„ Inima ”
Un copac de cafea sau un topiator de cafea este o decorare excelentă a interiorului și un cadou toti iubitorii de cafea. Acest copac nu numai că îți va încânta ochiul, dar îți va umple locuința cu o aromă revigorantă.

Pentru a face topia de cafea


Pentru a face topiari de cafea veți avea nevoie de:
- boabe de cafea;
- carton, în meșteșugul meu - ondulat;
- tampoane de bumbac pentru îndepărtarea machiajului;
- servetele de hartie;
- fire;
- vopsea acrilică maro sau neagră, perie;
- stick pentru sushi;
- sfoară;
- o cană cu farfurie;
- ghips sau chit;
- băț de scorțișoară, anason stelat, panglici din satin, margele pentru decorare;
- pistol termic și lipici.

pregătirea inimii


Etapa inițială a lucrării este pregătirea inimii, desigur, într-un magazin specializat puteți cumpăra o pătură de spumă sau puteți găsi o inimă de plastic undeva, dar vă sugerez să o faceți singur din carton obișnuit. Deci, tragem o inimă, tăiem două semifabricate. După ce am ratat bine unul dintre semifabricatele cu lipici, fixăm bățul și colectăm inima.

formarea volumului


Pentru a forma volumul, lipim inima cu discuri de bumbac, învelindu-le pe capătul piesei de prelucrat. Pentru ușurința de a picta, am lipit șervețele de hârtie albă.

legați inima cu fire


Pentru a menține toată structura bine și a nu se sfărâma, leagăm inima cu fire.

pictură de inimă neagră


Următoarea etapă este vopsirea inimii cu vopsea acrilică neagră sau maro.

vopsea acrilică


Astfel, creăm un fundal uniform care nu va fi evident chiar dacă o parte din suprafața inimii nu este acoperită cu boabe de cafea. Pictura este deosebit de relevantă dacă decideți să faceți o inimă cu un strat de cafea.

fundal uniform

lipirea boabelor de cafea

lipirea boabelor de cafea


După ce vopseaua se usucă, puteți trece la cea mai importantă etapă - lipirea boabelor de cafea. Încep de la capăt, lipind boabele o fanta în jos, umplând întreaga piesă de lucru.

lipirea boabelor de cafea

lipirea boabelor de cafea


Lipiți cel de-al doilea strat de cafea în sus, încercând să aranjați boabele în distanța de rând a primului strat. Dacă accidental turnați mult lipici și este vizibil, puteți picta lipiciul cu vopsea acrilică maro.

Decorați trunchiul topiar


Decorăm trunchiul topiar, îl ungem cu lipici și îl legăm cu sfoară.

fixați într-o ceașcă


Acum, topiatorul trebuie să fie fixat într-o cană. Pentru a face acest lucru, întindem ghipsul (chit) destul de gros, introducem butoiul, încercând să-l menținem la nivel și așteptăm un timp ca butoiul să stea singur.

decorați-l cu boabe de cafea


După ce gipsul s-a uscat, îl decoram cu boabe de cafea, fixate cu lipici. De asemenea, puteți merge pe gips cu vopsea maro, umpleți-l cu un strat de ceai liber sau cafea măcinată.

Topiari de cafea


Lipiți bățul de scorțișoară, anasonul stelar și panglica pe inimă. La baza inimii, legăm un arc de panglică de satin maro, cu lățimea de până la 1 cm. Decorăm nodul cu o perlă.

Topiari de cafea


Decorăm baza cu o panglică din satin roșu răsucit, cu lățimea de 25 mm, cu un trandafir. Cu un clei, plantăm mai multe boabe de cafea pe o farfurie. De asemenea, în concluzie, puteți acoperi boabele de cafea cu lac acrilic, care nu întrerupe mirosul cafelei.

Topiari de cafea


Iată topiarul tău și completat! Puțină imaginație, răbdare - și un dar extraordinar extraordinar este pregătit pentru persoana iubită!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat