DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Monstru tricotat Krang din desenul animat„ Teen Turtles Ninja Mutant ”
Pofta de desene animate a copiilor și nepoților noștri nu ne permite să stăm liniștiți și să așteptăm să apară jucăria în magazin. Vreau să mulțumesc copilul cât mai curând. Pentru a tricota Krang aveți nevoie de fire de iarbă și acrilic. Am tricotat acest monstru din fire de 380 m lungime la 100 g cu un cârlig nr. 3.

Monstru Krang tricotat


Mai întâi tricotăm capul. Începem cu o buclă deschisă, pe care tricotăm 6 SC, pe care le conectăm într-un cerc. Apoi strângeți bucla prin coada liberă. În continuare, tricotăm cercuri într-o spirală, de fiecare dată mărind uniform cercul cu 6 bucle. Astfel, tricotăm 11 cercuri. Tricotăm alte 9 cercuri fără o creștere. Pe al 10-lea cerc, mai întâi tricotăm 28 de bucle de aer peste 28 de bucle ale rândului precedent. Apoi terminăm cercul ca de obicei, buclăm în buclă. Tricotăm ultimul rând fără să creștem numărul de bucle. S-a format un gol mare, în care vom tricota tentaculele, închizând la fiecare 4 bucle într-un cerc (și 4 bucle pe rândul opus). Adică tentaculele sunt tricotate pentru 8 bucle într-o spirală, la sfârșit strângem firul. Ar trebui să obținem 7 tentacule. Tricotează-le diferit, de la 11 rânduri la 15. Unele tentacule se îndoaie în mod special. Adică, undeva tricotează 2 bucle la fiecare trei ori la rând. Și pe partea opusă, săriți aceste bucle suplimentare, astfel încât grosimea tuburilor să rămână aceeași.

Monstru Krang tricotat


Astfel arată capul din interior.

Monstru Krang tricotat


Tricotăm țesătura cu fire mai groase, 100 g la 250 m, deoarece iarba este și ea groasă. Colectăm 20 de ochiuri de lanț și tricotăm „4 rânduri cu un fir neted și 2 rânduri cu iarbă” de 9 ori.

Monstru Krang tricotat


Pentru a nu greși, verificăm diametrul capului și lungimea pânzei - acestea trebuie să fie egale. În caz contrar, dizolvați sau legați-vă.

Monstru Krang tricotat


Coaseți țesătura de-a lungul părții și așezăm capul acolo față în față.

Monstru Krang tricotat


Îl atașăm cu un croșetat sau doar cu un fir, deoarece este mai convenabil. O pornim.

Monstru Krang tricotat


Acum colectăm 18 bucle pe o buclă deschisă și tricotăm trei rânduri. Vor acoperi complet ochii de monstru cumpărați. În partea de sus lipim ochii spre primul rând și strângem bine firul, al cărui capăt îl ascundem și îl tăiem.

Monstru Krang tricotat


Coaseți pe ochi.

Monstru Krang tricotat


Tricotăm un cerc pentru partea de jos. Diametrul acestuia ar trebui să coincidă cu diametrul corpului.

Monstru Krang tricotat


Umplem păpușa cu sintepon sau holofiber și cosim fundul. Stilouri din tricot pe trei degete. Începem setul pe o buclă deschisă și tricotăm 12 bucle. Tricotăm 3 rânduri. În al 4-lea rând, extindem materialul la 18 bucle și tricotăm încă 2 rânduri. Apoi tricotăm degetele, fiecare pe 6 bucle într-o spirală, 3 rânduri pe deget.

Monstru Krang tricotat


Tricotarea flippers este foarte simplă. Colectăm din nou 6 bucle pe o buclă deschisă, închidem și tricotăm alte 12 rânduri într-o spirală, adăugând 6 bucle uniform în fiecare rând. Îl umplem cu sintepon și pasul cu crustacee închidem jumătățile împăturite pe jumătate.

Tricot Monstru Krang


Acum coase aripioarele în așa fel încât jucăria să stea fără suport. Va fi necesar să faceți o ușoară strângere către centru și să coaseți picioarele ușor deoparte.

Tricot Monstru Krang


Coaseți mânerele către corp pe părțile mai aproape de cap.

Monstru Krang tricotat


Monstrul s-a dovedit a fi foarte amabil și puțin timid. Ochii i se închid și se deschid și aplaudă foarte amuzant. De asemenea, pot fi cusute mai aproape. Monstrul este foarte moale. Mărimea avea 22 cm înălțime și 31 cm diametru. Pentru zhivinki adăugați câteva capse cu fir contrastant la capetele tentaculelor.

Monstru Krang tricotat


Ei bine, nu este drăguț, nu? Nepoata mea l-a iubit foarte mult, deși eroul este negativ.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat