DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Atelier de flori
Ce poate oferi o femeie pentru o vacanță? Există un milion de opțiuni, dar încă cele mai versatile sunt florile. O varietate uriașă de reprezentanți strălucitori ai florei este puțin probabil să lase indiferent cel puțin o femelă. Florile întotdeauna înveselesc, pot spune ceva care, de fapt, nu poate fi exprimat în cuvinte. Alegând aranjamentul floral potrivit, nu numai că poți face unei persoane o surpriză plăcută, ci și să îți explici sentimentele. Dar există un dezavantaj pentru florile proaspete. Îți place sau nu, mai devreme sau mai târziu, toate florile se estompează și își pierd aspectul inițial. Prin urmare, îmi propun să fac un buchet similar de flori cu propriile mele mâini, în timp ce va încânta ochiul pentru totdeauna.

Clasa de master de flori


Cel mai bun un cadou una care este făcută cu propriile mâini, așa că haideți să încercăm să realizăm un buchet de flori de hârtie multicolore din ceea ce are fiecare casă. Pentru muncă, veți avea nevoie de:
• hârtie cu două fețe color;
• lipici PVA;
• ziare vechi;
• fire;
• înveliș dintr-un buchet floral;
• dorință, răbdare și timp liber.

Prima etapă de lucru - pregătirea bazei
Baza pe care vor fi atașate florile se poate face în două moduri. Să luăm în considerare fiecare.
1. Macheta de papiță. Baza poate fi realizată aplicând bucăți de hârtie pe un balon. Pentru a face acest lucru, trebuie să umflați un balon obișnuit la dimensiunea care determină dimensiunea buchetului nostru.

minge

aplicând bucăți de hârtie

aplicând bucăți de hârtie


Apoi, luați ziare inutile și tăiați-le în bucăți mici. Ungeți suprafața mingii cu cremă pentru copii, astfel încât hârtia să nu se lipească și începeți să aplicați bucăți de hârtie care au fost înmuiate în apă. Când suprafața bilei este acoperită complet cu un strat de hârtie, trebuie să aplicați un al doilea strat, doar în loc de apă trebuie să utilizați lipici PVA. După proceduri, dați 12 ore pentru uscare, apoi străpungeți mingea și îndepărtați bucățile din cavitatea bazei.
2. Luați o mulțime de ziare inutile și formați din ele o bilă de mărimea potrivită. După aceea, fixați forma trăgând-o de-a lungul conturului cu fire dense pentru tricotat. Formularul este gata.

Luați o mulțime de ziare inutile

formular fix

formular fix


Prima metodă consumă destul de mult timp și necesită o sumă imensă de timp în comparație cu cea de-a doua, cu toate acestea, cu papier-mache, suprafața mingii se dovedește a fi perfect netedă, ceea ce face mai ușor să lipiți florile. Baza realizată conform celei de-a doua metode este foarte ușor și rapid de efectuat, însă procesul de lipire a florilor este complicat de o suprafață neuniformă. Când baza este gata, puteți face florile singure. A face flori este cea mai dureroasă muncă care va necesita perseverență. Mărimea florilor, culoarea și cantitatea lor depinde în totalitate de imaginație. Iau hârtie colorată pe două fețe și o taie mai întâi în dungi de 3 cm. Mărimea florii va depinde de grosimea benzii, cu cât este mai groasă, cu atât este mai mare floarea. Mai mult, folosind foarfeca, este necesar să se facă franjuri pe benzi, fără a se tăia până la capăt. Când banda cu franjuri este gata, poate fi răsucită într-o floare cu o chibrit sau o scobitoare. Marginea benzii trebuie să fie fixată cu lipici PVA în partea de jos a florii. Conform aceleiași scheme, efectuați alte flori.

Făcând flori

Făcând flori

Făcând flori


Următorul pas este lipirea florilor de bază. Pentru a face acest lucru, ungeți fundul florii cu lipici și atașați-o la baza noastră.Lăsați lipiciul și continuați la fabricarea picioarelor buchetului.

lipirea florilor de bază

lipirea florilor de bază


Răsuciți tuburile din hârtie verde și întindeți-le ușor sub firele de urzeală, puteți să le fixați suplimentar cu bandă. După ce florile sunt bine lipite de bază, ele pot fi aranjate într-un buchet, dar înainte de asta, ar trebui să creați miezul pentru flori. Tăiați cercuri mici din diferite culori de hârtie și fixați-le cu adeziv în centrul florii. Pentru a conferi eleganță buchetului, puteți lua ambalajul vechi din flori și pune buchetul nostru acolo, decorat cu verdeață și fluturi. Buchetul este gata! Un astfel de cadou luminos va încânta întotdeauna ochiul și va purta un aspect pozitiv.

Clasa de master de flori
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat