DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Vază în tehnica modulară origami
În zilele noastre, pe Internet puteți găsi multe tehnici noi și interesante de acționare. Unul dintre ei despre care vom vorbi în acest articol este speculă în tehnica modulară origami. Tehnica în sine este foarte simplă și distractivă. Puteți face multe meserii interesante pregătind în avans câteva sute de module. De asemenea, meșteșugurile din module pot fi făcute cu copiii. Acest lucru va ajuta la dezvoltarea atenției și a abilităților motorii ale mâinii. Astăzi vă vom spune cum să faceți o vază folosind tehnica origami modulară. Realizarea acestei meșteșuguri nu va dura mult timp și, în consecință, veți obține multă plăcere și emoții pozitive.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:
 • Module roșii.
 • Module galbene.
 • Module albastre.


colțuri de hârtie colorată


Cum se ajunge la fabricarea vazelor:
1) Asamblăm bazele, aranjăm modulele, așa cum se arată în figură. Ar trebui să existe douăzeci de module la bază.

lega

lega


În continuare, colectăm patru module galbene și unul albastru, etc., în cerc. Baza trebuie împărțită în patru părți egale. De remarcat este faptul că modulele albastre le-am pus pe spate. Pe care în viitor vom forma un model.

lega


Întoarcem baza astfel încât partea albastră să devină partea de jos. La început, va lua forma ei foarte originală, așa că atunci când asamblați o vază, aceasta trebuie păstrată.

colecta o vaza


Procedăm la formarea ulterioară a desenului. Acum am pus pe două module albastre și trei galbene. De la întoarcerea produsului, aranjarea modulelor s-a schimbat puțin, adică modulele albastre sunt purtate ca întotdeauna, iar cele galbene sunt puse pe spate.

colecta o vaza


În continuare, trebuie să puneți un modul roșu, un modul albastru și două module galbene. Apoi un modul galben, unul albastru, două roșii unul albastru.

colecta o vaza

colecta o vaza


Apoi colectăm un modul albastru, două roșii, unul albastru și un galben.

colecta o vaza


Următorul pas este să colectați două module albastre, unul roșu, unul galben, unul roșu și două albastre.

colecta o vaza


Penultimul pas este trei albastru două roșii și trei albastre.

colecta o vaza


Ultimul pas este patru albastru și un roșu.

colecta o vaza


În continuare, colectați rafturi. Fiecare rack este format din paisprezece module. Avem nevoie de patru standuri albastre și patru roșii.

Vază modulară Origami


Acum colectați partea superioară a vazei. Am pus pe module cum este prezentat în figură. Apoi am pus module roșii deasupra acestor module.

Vază modulară Origami

Vază modulară Origami

Vază modulară Origami


Asta e toată meșteșugul nostru.

Vază modulară Origami


Ca urmare a clasei noastre de master, ați putut învăța cum să faceți o vază folosind tehnica origami modulară. Poate deveni în siguranță un cadou original pentru mama, bunica, sora și profesoara de clasă.
Comentarii (2)
 1. Serghei
  #1 Serghei vizitatori 7 martie 2015 11:47
  0
  Vă rog să-mi spuneți de cât are nevoie fiecare culoare.
 2. Serghei
  #2 Serghei vizitatori 7 martie 2015 11:50
  0
  Vă rog să-mi spuneți cât de mult este nevoie de fiecare culoare. Și dacă puteți, cât de mult este nevoie în fiecare nivel de bucăți de vază

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat