DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Lampa de hârtie aventură sub apă
A fost odată o simplă nuanță de hârtie țesută pe raftul unui magazin și visa să fie transformat. Și odată a fost dus să decoreze o creșă. Copiii, după cum știți, iubesc totul luminos și magic, așa că s-a decis ca lanterna să se transforme într-un acvariu.

Materialele necesare au fost cele mai simple:
• nuanță de hârtie ieftină,
• vopsele: acuarelă și guașă,
• perii de diferite grosimi,
• șervețel amuzant cu pește,
• Adeziv PVA (puteți lua unul special pentru decoupage),
• foarfece,
• apă.

Materialele necesitau cel mai simplu


Pentru început, trebuie să ne asamblăm plafonul, astfel încât să fie mai convenabil să pictăm.

umbra noastră


În continuare, pe paletă reproducem mai multe nuanțe de albastru, cian, violet și verde. În general, toate culorile marine.

culorile mării


Acum avem nevoie de o perie largă și moale, pe care aplicăm cele mai ușoare nuanțe de albastru și albastru. În astfel de lanterne din interior există ghidaje metalice care îi susțin forma. De-a lungul lor vom atrage valuri. Frotile ar trebui să fie libere și largi. Cel mai convenabil este să răsuciți lanterna în jurul axei sale și să aplicați vopsea. Nu vă fie teamă să depășiți contururile.

contururi conturate


Hârtia este atât de delicată încât, atunci când trasați dungi inferioare, partea superioară este deja uscată. Acum luăm o perie mai subțire și atragem mai multe valuri în culori strălucitoare. La început, vor fi bucle albastre.

bucle albastre


Apoi violet.

violet


Și în final - verzi reci.

verzi reci


Neglijența ușoară este binevenită. Acum lăsați tavanul nostru să se usuce și continuați la decoupage. Două straturi nevopsite sunt separate de șervețelul cu trei straturi. Nu vom avea nevoie de ele.

continuați la decoupage


Acum ștergem cu atenție elementele individuale ale imaginii: marginea neuniformă se lipește mai bine și se contopește cu baza de bază.

bază de bază


Estimează aproximativ modul în care vei distribui peștele, astfel încât rezultatul final să pară armonios. În continuare, diluăm adezivul PVA aproximativ 1: 2 și începem să lipim ușor bucățile șervețelului.

lipiți bucăți de șervețel


Încercați să faceți acest lucru, astfel încât bulele de aer să nu se acumuleze sub hârtie și să nu se rostogolească.

Încercați să faceți


Este mai bine să lipici peștele nu în rânduri uniforme, ci ca și cum ar fi cu adevărat scufundări în valuri vesele. După ce toți peștii sunt în acvariu, puteți adăuga aspectele finale. Deoarece valurile erau deja vopsite pe șervețelul meu, am decis să mai adaug alte valuri cu guașă. Desigur, dacă aveți o dorință sau nu ați găsit astfel de șervețele, puteți desena singuri locuitorii marini.

viața marină poate fi atrasă

viața marină poate fi atrasă

viața marină poate fi atrasă


Agățăm lampa terminată în cameră și aprindem lumina. Și în cameră începe adevărata magie și pești frumoși înoată în marea turcoaz azur.

aventuri cu lampă de hârtie


În general, decorarea luminilor de hârtie este într-adevăr distractivă și ușoară. Puteți utiliza tehnici mai simple. De exemplu, o lanternă pictată cu diferite nuanțe de verde și violet. În crearea sa, s-a folosit hârtia texturată, a cărei structură am evidențiat-o cu culoarea.

aventuri cu lampă de hârtie

aventuri cu lampă de hârtie


Figurile fluorescente care strălucesc frumos în întuneric erau lipite deasupra.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat