DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Buchet dulce de lalele
Lalelele roșii sunt flori de primăvară care simbolizează dragostea adevărată. A da o compoziție făcută manual de astfel de flori este cea mai bună modalitate de a o admite. Pentru producție veți avea nevoie de:
• hârtie ondulată roșie, violet și verde;
• 9 bomboane;
• fire;
• scobitori din lemn;
• lipici de lipici;
• bandă adezivă;
• foarfece;
• un creion simplu;
• conducător;
• 20 cm sârmă;
• spumă de 6 cm și diametru de 7 cm;
• libelula decorativa pe un ac.

A face


În prima etapă, vom face baza compoziției. Aplicăm un gol spumă pe o foaie de hârtie ondulată de culoare violet deschis, desenăm 2 cercuri cu un creion, care sunt cu 1,5 cm mai mari decât acesta și le tăiem cu foarfeca.

face baza


Ungeți la rândul său cu lipici-creion pe ambele părți ale piesei de prelucrat, lipiți hârtia, întinzând-o. Apoi lipim semifabricatul în jurul unei benzi de hârtie care măsoară 6 * 22 cm.

hârtie de lipici


Curățăm unul dintre capetele sârmei dintr-o împletitură de 1 cm. Tăiem 2 benzi subțiri de hârtie violet deschis de 1 * 25 cm.

Curățăm unul dintre capetele sârmei


Înfășurăm firul cu benzi de hârtie, mai întâi de jos în sus, apoi în direcția opusă, capetele lor sunt fixate cu lipici. Facem o buclă cu un creion și fixăm libelula.

fixați-vă cu lipici


Lipim capătul curățat în centrul golului de spumă. Baza compoziției este gata.

lipiți în centrul golului de spumă


În etapele următoare, vom decora părțile superioare și laterale ale bazei cu flori. Mai întâi facem 3 lalele mari roșii. Vom folosi bomboane ca un pesto, iar o scobitoare ca pedicel. Luăm bomboanele, pe de o parte, extindem învelișul de bomboane, iar pe de altă parte, fixăm capătul său pe bază cu bandă. Strângem bomboanele pe o scobitoare și o fixăm ferm cu bandă, astfel încât să nu defileze.

Mai întâi facem 3 lalele mari


Pentru fiecare lalea aveți nevoie de 6 petale, dintre care 3 vor fi duble. Pentru a le face, tăiați o fâșie de hârtie roșie care măsoară 3 * 14 cm, răsuciți deasupra mijlocului și înfășurați-o sub fund. Pentru petale individuale, tăiați hârtia în benzi de 3 * 7 cm, rotunjind marginile superioare cu foarfece. Am tăiat partea inferioară a petalelor ca în fotografie. Atașăm petale duble la scobitoarea cu o ață, apoi o singură. Fiecare este întins cu degetele la bază.

întindeți-vă cu degetele la bază


Când florile sunt gata, mergeți la frunze - arici. Pentru fiecare dintre cei trei arici, vor fi necesare 3 dreptunghiuri de hârtie ondulată verde cu o dimensiune de 7 * 6 cm. Îndoiți astfel încât capetele lor să nu coincidă, străpungeți în mijloc cu o scobitoare, ridicați hârtia în sus și fixați-o cu bandă.

3 dreptunghiuri necesare


Plasăm lalele și arici pe bază în jurul libelulei cu un triunghi.

Plasăm lalele și arici


Pe lateral vom monta flori și arici mai mici. Să începem cu florile, au nevoie de șase bucăți. Tăiați 18 dreptunghiuri de 3 * 4,5 cm din hârtie roșie. Le oferim forma petalelor ca în fotografie, fiecare trei formăm într-o floare.

Tăiați din hârtie roșie


Tehnica de realizare a arici mici este aceeași ca și pentru cei mari, diferă doar în dimensiunea dreptunghiurilor - 5 * 4 cm. De asemenea, vor avea nevoie de 6 bucăți.

făcând mici arici


Împărțiți vizual lățimea bazei în 3 părți. Începând din vârf, atașăm arici mici sub lalele mari, puțin mai mici cu 2 lalele mici între ele.

Buchet dulce de lalele


În partea de jos, între lalele mici, adăugați un alt arici. Buchetul dulce este complet.

Buchet dulce de lalele

Buchet dulce de lalele


Spre deosebire de lalelele vii, acestea pot fi savurate mult mai mult, apoi se pot mânca. Toată inspirația în muncă și succesul în creativitate!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat