DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Melcul din fleece
Îți aduc în atenție o jucărie originală din lână „Melc”. Chiar și un copil îl poate coase și într-un timp extrem de scurt. Tot ce ai nevoie pentru creativitate este o bucată de lână (sau pâslă subțire), de culoare arbitrară, care se potrivește cu fire, un ac de mână și un mic tampon de umplutură pentru umplutură. Procesul de cusut al produsului în sine are loc în următoarea secvență:
• Realizăm tăierea jucăriilor în conformitate cu schema atașată.

Circuitul jucăriei


• Pregătim mici elemente ale produsului - ochi și nas. Pentru a face acest lucru, așezăm frecvent cusături mici de-a lungul circumferințelor părților lor și, după ce le-am strâns ușor și am umplut cu un iernier sintetic, închidem în sfârșit (bilele ar trebui să se întoarcă) și fixăm folosind o cusătură manuală.

Obținem obiecte mici

trăgând împreună


• Se macină cusăturile medii ale părții principale și partea din spate cu o cusătură de mașină, așa cum se arată în fotografie.

folosind o cusătură manuală

macinați detaliile înapoi cu o cusătură de mașină


• Tăiați o bandă îngustă de lână cu lățimea de cel puțin 5 cm (lungimea este arbitrară și depinde de dimensiunea dorită a chiuvetei). Îndoiți-l pe jumătate, macinați feliile deschise și întoarceți-l pe față.

macinați detaliile înapoi cu o cusătură de mașină


• Umpleți partea cu un iernar sintetic și răsuciți-l în volan. Învelișul rezultat este fixat cu o cusătură manuală.

cusem un melc

cusem un melc


• Conectăm partea principală cu părțile din spate și partea inferioară, așa cum se arată în fotografie, lăsând un mic gol, astfel încât produsul să poată fi rotit pe față. Îl umplem cu un iernar sintetic, închidem golul și îl conectăm manual cu părțile rămase ale cohleei.

cusem un melc

cusem un melc

cusem un melc


Dacă jucăria dvs. este tăiată dintr-o țesătură simplă, vă sugerez să o decorați cu vopsele acrilice.

cusem un melc


Modelul poate fi arbitrar și confecționat atât cu o perie cât și cu un tampon de bumbac (acesta din urmă va oferi un efect deosebit de moale). Apoi, tăiați un paie dintr-o bucată de material de culoare contrastantă și coaseți-l pe cap așa cum s-a făcut în fotografie. Melcul este gata!

cusem un melc

cusem un melc

Melc din lână

Melc din lână

Melc din lână
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat