DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Geantă tricotată pentru copii
Nu numai adulții adoră tot felul de genți de mână, dar micuții fashionisti nu sunt în urmă. Copiii mici înțeleg totul din zbor și se străduiesc să fie ca adulții. În prezent, diverse genți de mână sunt de vânzare, dar prețurile lor sunt diferite și, uneori, nu orice familie își poate permite. Cu toate acestea, există cei care pur și simplu nu le plac gențile din fabrică. Prin urmare, îmi propun să tricotăm o pungă pentru copii dintr-o fire cu o floare tricotată frumoasă. În plus, fiecare femeie de ac are, probabil, toate materialele necesare.

Vom avea nevoie de următorul material:
  • Fire roz
  • Fire de liliac
  • margele
  • Ace de tricotat numărul 3
  • Cârlig numărul 4
  • ac


Pe ace de tricotat colectăm 35 de bucle de fire de liliac. Tricotăm o cusătură cu bandă cu 6 rânduri. Apoi tricotăm fire roz și tricotăm un rând. Apoi din nou continuăm să tricotăm șal din fire liliac și tricotăm 3 rânduri.

Geantă tricotată pentru copii


Apoi începem să tricotăm cu suprafața frontală, care trebuie tricotată cu 3 rânduri. Din al treilea rând va pleca tricotând o floare. Deci, în al 4-lea rând tricotăm 16 bucle cu fire liliac, iar 18,19,20,21,22 bucle le tricotăm cu fire roz, până la sfârșitul rândului vom tricota mereu cu fire liliac. În rândul următor cu fire roz tricotăm aceleași bucle, dar tricotăm și 17 și 23 de bucle. Un alt rând: bucle roz 16-24 inclusiv. Apoi cu un fir roz, tricotăm 12-14 bucle, a 15-a pe care o tricotăm cu fire liliac, 16-24 - roz. Rândul următor: 11-14 - fire roz, 15 bucle - fire liliac, 16-23 bucle - fire roz. Un alt rând: 10-14 - roz, buclă 15 - fire liliac, 16-22 - roz și 24-26 - fire liliac. Rândul următor: tricotăm 10-21 ochiuri cu fire roz, 22 cusături - lila și 23-27 - fire roz. În rândul următor, tricotăm bucle în roz 10-17, liliac tricotat 18-20, și roz - 21-28. Rândul următor: fire roz - 10-16, lila - 17-21 și roz - 22-28. Un alt rând: culoare roz - 11-16, lila - 17-21, roz - 22-28. Rândul următor: 12-16 - fire roz, 17-21 - fire liliac și 22-28 - roz. Tricotăm rândul următor astfel: tricotăm cu un fir purpuriu și tricotăm 16 și 17 bucle cu fire roz, apoi din nou cu fire liliac, 21-22 cu fire roz, două bucle de liliac și 25-27 fire roz. Și ultimul rând cu o floare: tricotăm cu fir de liliac, iar de la 14 la 24 de bucle tricotăm în roz, tricotăm o buclă cu fire liliac și tricotăm 26 de bucle în roz.

Geantă tricotată pentru copii

Geantă tricotată pentru copii


Apoi continuăm să tricotăm cu fir de liliac și să tricotăm 2 rânduri de cusătură față. Apoi tricotăm 25 de rânduri de cusături cu bandă. Apoi, trebuie să tăiați buclele la începutul și la sfârșitul rândului. Adică, la începutul și la sfârșitul fiecărui rând tricotăm două bucle împreună, trebuie să fie tricotate 6 rânduri de astfel de rânduri.

Geantă tricotată pentru copii


Îndoiți punga, așa cum ar trebui să fie și coaseți părțile laterale. În același timp, nu uitați că trebuie să coaseți din partea greșită, adică mai întâi întoarcem geanta pe partea greșită.

Geantă tricotată pentru copii


Când terminați de cusut, întoarcem geanta de mână pe partea din față și îndoim partea superioară, cu care geanta va fi închisă.

Geantă tricotată pentru copii

Geantă tricotată pentru copii


Din fire roz, tăiați firele de aproximativ 15 cm lungime, legați-le de fundul pungii, făcând o franjuri.

Geantă tricotată pentru copii


Folosind un cârlig, tricotăm un mâner pe o geantă de lungime de aproximativ 60 cm, din două culori de fir.Cusem mânerul la geantă, iar la locul de cusut facem și o franjă din fire roz.

Geantă tricotată pentru copii


Acum rămâne să coaseți mărgelele, astfel încât sacul să poată fi fixat.

Geantă tricotată pentru copii


Geanta de mana este foarte incapatoare, asa ca o mica fashionista va putea pune in ea o oglinda si chiar jucarii mici.

Geantă tricotată pentru copii
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat