DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pomul decorativ
Bună ziua. Cel mai adesea, oamenii își decorează interiorul cu flori sau copaci decorativi realizați de ei înșiși. Astăzi, împreună cu voi, vom face un pom decorativ din materiale improvizate.
Pentru aceasta avem nevoie de:
- Firul.
- Păpuci.
- O țesătură de culori maro și verde.
- Foarfece.
- Un creion.
- Carton.
- Adeziv.
- Scotch.
- Oala.
- Ciment sau ghips.
- Fire de lână de culori roșu și maro.
- Cârlig.

Ia un fir și folosește o pereche de tăietori de sârmă pentru a mușca 5 segmente de 25 de centimetri și 6 segmente de 30 de centimetri. Și 22 de segmente mici de 3-5 centimetri.

Ia sârmă


Luați un segment lung și cu ajutorul benzii adezive atașați două segmente mici la acesta. Acestea vor fi ramuri suplimentare ale mărului. La fel și cu toate segmentele.

atașează-i două segmente mici

atașează-i două segmente mici


Acum avem nevoie de o cârpă maro. Am luat catifeaua. Pare întotdeauna bogat și elegant. Materialul este tăiat în benzi de 2 cm lățime, atât timp cât se dovedește. Ne înfășurăm ramurile cu aceste dungi, fixăm capetele țesăturii cu lipici. În același timp, lăsăm capetele (3 cm.) Neatinse.

pânză maro

înfășurați crenguțe

înfășurați crenguțe

înfășurați crenguțe


Procedăm la fel cu celelalte ramuri.

înfășurați crenguțe


Tăiați o altă fâșie de țesătură cu 3 centimetri lățime. Ne punem crengutele împreună și le învelim strâns cu o fâșie de țesătură. Ungeți capetele cu lipici. Arborele rezultat este „plantat” într-un ghiveci. Umpleți cu o soluție de gips sau ciment.

Adăugați crenguțe

Se toarnă soluție de gips


Acum îndreptați ramurile.

îndreptați crenguțele


Acum să luăm o țesătură verde, este posibil cu un model, este și mai interesant. Tăiați frunze de diferite dimensiuni din ea. Pentru a vă asigura că materialul nu se îndepărtează, ardeți ușor marginile cu o brichetă. Doar nu aduceți țesătura aproape de foc, deoarece se topește ușor.

Lipiți frunzele pe crengi


Lipiți frunzele pe crengi.

Lipiți frunzele pe crengi


Arborele este aproape gata, rămâne să facă mere. Luați carton, desenați un cerc cu un diametru de 1,5 centimetri pe el. În ea desenăm un cerc cu diametrul mai mic. Trebuie să existe două astfel de piese.

desenați un cerc


Adăugați două bucăți împreună. Luăm fire de lână de culoare roșie și cu ajutorul unui cârlig le aruncăm pe inelul obținut. Înfășurați până când o gaură dispare în interiorul inelului.

fire de lână roșie

vânt


Tăiem inelul în cerc, împingem în afară discurile de carton și ne scoatem pomponul cu un fir de lână maro. Eliminăm discurile. Firul maro trebuie legat astfel încât să se obțină o buclă.

tăiat

Fir maro


Din țesătura verde, tăiați două frunze și lipiți-le la măr.

lipiți-le la măr


Astfel de mere trebuie făcute atât cât doriți. Am făcut 15 bucăți. Ne agățăm merele de un copac. Decorează oala în funcție de dorința ta. Deci vaza noastră decorativă este gata.

Mărul decorativ


De fapt, nu a fost degeaba că am atârnat merele de ochi, decât să le lipim. Arborele tău se va putea schimba cel puțin în fiecare zi. Poate fi cu sau fără mere sau puteți agăța flori pe ea. Totul depinde de imaginația și dispoziția ta. La revedere.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat