DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Bună după-amiază Astăzi vreau să vă ofer să faceți un cactus înflorit mereu cu propriile mâini din aluat sărat și materiale improvizate.
Pentru aceasta avem nevoie de:
- Faina.
- Apa.
- Sare.
- Vopsele sau guașă (maro, roșu, negru, verde).
- Ghiveciul.
- Un pahar de iaurt.
- Pinul rulant.
- Tabletă.
- Cuțit sau stivă.
- O perie.
- Scobitori.

Mai întâi trebuie să frământați aluatul. Există multe rețete pentru aluatul cu sare, am luat-o pe cea mai simplă. 2 căni de făină, 1 cană sare (superficială) și ¾ cană apă rece. Pe baza acestui calcul, frământați aluatul. Ar trebui să fie gros, ca găluștele. Luați sare, umpleți-l cu apă, adăugați colorantul de culoarea dorită. Se amestecă totul, se adaugă făină și se frământă aluatul. Puteți adăuga puțin ulei vegetal în aluat. Am frământat imediat aluatul maro, roșu, verde, negru, alb și l-am pus la frigider 3 ore.

trebuie să frământați aluatul


După ce aluatul este gata, ia un aluat brun și rulează-l cu o grosime de 0,5 centimetri.

rostogoliți aluatul


Luați un vas și înfășurați-l cu aluat. Din vârf ne aplecăm spre interior. De asemenea, partea de jos trebuie să fie învelită cu aluat.

înveliți o oală cu aluat

înveliți o oală cu aluat

înveliți o oală cu aluat


Acum luăm aluatul de culoare roșie și îl rulăm. Folosind un cuțit sau stive, tăiați 5 petale. Va fi o floare. Luăm o perie, o umezim ușor cu apă și ungem o parte a petalei, o presăm spre oală. Cu restul frunzelor facem exact la fel. Turnăm o bilă de aluat alb și o presăm la mijlocul florii.

ia aluatul roșu


Scoateți două hamuri din aluatul verde și faceți crenguțe pentru floarea noastră.

faceți ramuri la floarea noastră


Din nou luăm aluatul de culoare verde, rulăm și tăiem 4 frunze. Le presăm către crengi.

Oala este gata


Oala este gata. Acum să luăm un cactus. Rotiți aluatul verde și înfășurați un pahar de iaurt cu el. Principiul funcționării este același ca în cazul unei oale.

Realizarea unui cactus


Acum trebuie să realizăm mici proeminențe, din care apoi vom „crește” ace. Realizarea lor este foarte simplă. Folosește-ți degetele pentru a prinde aluatul de sus în jos. Drept urmare, ar trebui să avem un relief vertical. Nu este necesar să-l faceți drept, poate fi ușor realizat într-o spirală. Facem proeminențe pe aceeași distanță pe tot cactusul.

Realizarea unui cactus


Plantăm un cactus într-o oală. Cactusul meu se potrivește perfect în oală. Dacă ghiveciul tău s-a dovedit a fi mult mai mare decât un cactus, atunci lipeste doar aluatul rămas în el și plantează-ți cu îndrăzneală planta în ghiveci.

Plantăm un cactus într-o oală


Trageți flagellul din aluatul negru și închideți distanța dintre cactus și oală. Imitând astfel pământul.

Simulând astfel pământul


Luați scobitori și folosiți un cuțit sau foarfece pentru a le tăia pe fiecare în bucăți mici. După aceea, vopsiți bețele în verde. Acestea vor fi ace de cactus.

bețe în verde


În timp ce lăsăm scobitori deoparte și facem o floare. Rulează aluatul în roșu. Tăiem 12 petale din ea și le lipim în trei rânduri cu apă și o perie până în vârful cactusului. Mai întâi, lipici 5 petale, 4 petale deasupra, apoi 3 petale.

lipici petalele roșii


Acum turnăm un pachet de aluat alb. Cu degetele facem o bandă din ea și tăiem franjuri. Îl transformăm într-un tub și îl fixăm în mijlocul florii. În același timp, ar trebui să fie ușor uns cu apă și ușor presat în mijlocul florii.

scoate turniquetul

fixați în mijlocul florii


De îndată ce vopseaua de pe ace se usucă, le lipim în reliefurile pe care le-am făcut.

Cactus cu aluat sărat


Cactusul este aproape gata.Lasă-l să se usuce timp de 2 sau 3 zile, apoi acoperă ambarcațiunile noastre cu lac incolor.

cactus


Un cactus auto-realizat va arăta frumos pe orice pervaz. La revedere.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat