DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Covor tricotat în formă de inimă
Covoarele tricotate își ocupă popularitatea în rândul femeilor cu ac, deoarece aceasta este o activitate foarte interesantă, iar rezultatul este plăcut pentru ochi. Aceste covoare pot fi tricotate ca un cadou pentru un prieten sau doar pentru a vă decora interiorul. Un astfel de covor este tricotat cu un cârlig și trei tipuri de fire. Pentru cei care știu să croșeteze, nu este dificil să tricotezi o astfel de capodoperă.

-Pentru a tricota un covor avem nevoie:
-Fere de culoare roșie,
-Fere de culoare albă,
-Ferele de fire "mohair",
-Kryuchok,
- Fire de cusut.

Deci, să începem cu faptul că este necesar să tricotăm un număr suficient de mare de pătrate din trei tipuri de fire. Luăm fire mohair și tricotăm 35 de pătrate din ea. Colectăm două bucle pe cârlig și începem să tricotăm un lanț de 7 bucle, apoi le combinăm într-un inel și începem să tricotăm în cerc, iar la sfârșitul tricotării oferim detaliilor forma unui pătrat. Pătratele se obțin cu laturi de aproximativ 5 cm.

Covor tricotat în formă de inimă

Covor tricotat în formă de inimă


Luăm un fir simplu alb și tricotăm 28 de pătrate albe în același mod.

Covor tricotat în formă de inimă

Covor tricotat în formă de inimă


În mod similar, trebuie să conectați 28 de pătrate roșii.

Covor tricotat în formă de inimă


Rezultatul este o lamă de pătrate colorate.

Covor tricotat în formă de inimă


Punem pătratele conectate pe o suprafață plană, sub forma unui viitor covor. O masă poate servi drept suprafață plană, dar podeaua este cea mai potrivită, deoarece covorașul este destul de mare.

Covor tricotat în formă de inimă


Cu ajutorul firului de cusut, începem să coase pătratele unul la altul. În același timp, începem să coaseți din centru, adică din pătrate simple albe, apoi coase părți din fire mohair la ele, apoi pătrate roșii. Cu ajutorul firelor roșii și a unui cârlig, realizăm o tăietură în jurul marginii întregului covor. Dacă se dorește, pătratele mohair pot fi pieptănate pentru a le conferi fluffiness semnificativ. Lățimea covorașului este de aproximativ 60 cm, iar lungimea de 65 cm.

Covor tricotat în formă de inimă


Fire în sine este un material foarte cald. Cu toate acestea, aș dori să notez firele de mohair, care prin aspectul său este foarte pufos și, de asemenea, foarte cald, ceea ce este foarte important pentru covoare.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat