DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Acești fluturi sunt foarte frumoși și amuzanți, orice copil îi va plăcea, îi va atrage atenția. Ele arată ca fluturii naturali în culoarea aripilor lor, dar spre deosebire de fluturii vii, nu vor putea zbura și nu vor muri atunci când vor bate mâinile în momentul în care copilul îi prinde. Înăuntru, fiecare dintre ele are clopote amuzante care se încolăcesc cu orice mișcare a jucăriei; mai mulți fluturi sunt atârnați de fire de un creion și pot fi răniți dacă copilul este obosit să se joace cu ei.

fluturi


Pentru a face astfel de fluturi, veți avea nevoie de:
- Tesatura neagra si tesatura albastra;
- țesătură neagră, roșie sau maro, cu suprafață fleecy;
- fire de roșu, alb, albastru și negru;
- Panglică de sub un arc, un ac, o mărgea mare;
- Foarfece, lipici, vată sau iarnă sintetică;
- Hârtie de carton alb;
- hârtie colorată;
- Creion sau stick pentru jucării agățate;
- Huse pentru băuturi carbogazoase, carton gros, mărgele de diferite dimensiuni.
Pentru a face torsele fluturilor, am luat țesătura din căptușeală, am tăiat probele de tors și le-am cusut din exterior, lăsând pe toți cu o ușoară indentare în față, în gât. Apoi a umplut-o cu vată folosind pensete (penseta ajută la împingerea suplimentară a umpluturii într-o gaură subțire și îngustă):

fluturi


Apoi m-am gândit să fac capete; M-am hotărât să fac clopote pentru ei din capace din băuturi carbogazoase. Umplând cu margele, le acoperim deasupra cu bucăți de carton făcute la dimensiuni, în special pentru ele. Dar nu aveam suficient un capac pentru o băutură carbogazoasă și am decis să iau un capac alungit dintr-o sticlă de parfum.

fluturi


Capacele umplute cu margele ar fi cel mai convenabil să se lipească cu lipici super, dar poate fi toxic pentru copii. Adezivul obișnuit nu ar funcționa, deoarece nu este fiabil și este aplicat prea larg pe suprafața hârtiei, din cauza căruia perlele se pot lipi de capac; Am preferat să lipesc capacele cu bandă transparentă.
Facem zgârieturi verzi învelișurile exterioare din țesătură neagră, cum se arată în fotografie:

fluturi


În primul rând, ar trebui să conectați părțile intermediare din fiecare figură rotunjită cu o cusătură, apoi să le coaseți, punând un clopot:

fluturi

fluturi


Acum coasem capetele la torsul jucăriilor (pentru asta trebuia să lăsăm o ușoară indentare la torsul gâtului):

fluturi


Acum luăm un arc roz și creăm pliuri în el, astfel încât arcul să devină magnific. Apoi, reglând pliurile, împărțiți-l în trei părți egale, după care coasem jucăriile:

fluturi

fluturi


Tăiați aripile, antenele și ochii din carton:

fluturi


Apoi, din hârtie neagră cu o suprafață satinată, alcătuiți încă două perechi de antene și lipiți pupilele până la ochii albi:

fluturi


Lipiți ochii pe cap, apoi, făcând o mică gaură în țesătura capului de jucărie, introduceți-l și lipiți-l, apoi coaseți gaura făcută pentru a introduce antenele:

fluturi


fluturi


În continuare, cosim aripile de carton ale fluturilor și le dăm o culoare. Am ales culorile negru, galben și verde și am pictat aripile, dându-le culoarea albului natural care există în natură. Iată vedere din față a aripilor:

fluturi


Iată o vedere a aripilor din spate:

fluturi


Coase aripi la fluturi:

fluturi


Acum ne-am propus să facem un arc dintr-o țesătură albastră. Luând țesătura, o împăturim astfel încât să devină îngustă, apoi o coaseți cu o cusătură mică din exterior:

fluturi

fluturi


Dăm țesăturii finite o formă de arc și coasem o margele deasupra:

fluturi


Acum legăm fiecare jucărie pentru un fir de un băț sau creion și legăm un arc.

fluturi

fluturi


Asta e - jucăriile noastre sunt gata.Va fi interesant pentru copil să se joace cu ei și, deoarece aripile și ochii le sunt ușor de cusut, pot fi înlocuite cu altele noi, care vor fi mai frumoase. Puteți adăuga labe pe corp sau un zâmbet pe față.

fluturi

fluturi

fluturi


Cu stima, Vorobyov Dinara.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat