DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Amintiți-vă de zilele luminoase ale lunii august, când pământul este fierbinte și parcă viu. În natură - o abundență continuă. În zilele noastre, foarte puțini oameni lucrează pe câmpuri, iar acești fermieri și lucrători agricoli care au rămas în sate folosesc o tehnologie mai modernă decât orice locuitor al orașului. Dar cu toții ne lipsește pasărea și aerul curat, mergem pe lac cu un picnic.

Instrumente pentru pictura peisajului "vara. Drum în câmp":

unelte și materiale


1. Perii de diferite dimensiuni 2-3 buc. (de preferință naturală) este necesar un acrilic gri închis și alb;

unelte și materiale


2. Luați vopsele acrilice: cel puțin 12 culori sau aceste nuanțe frumoase.

în procesul de realizare a unui tablou


3. Un creion cenușiu (ascuțit și moale) și o radieră (de preferință alungită);
4. Carton (gri, care este potrivit pentru fundal în timp ce lucrați în această gamă galben-verzuie) sau o placă de lemn care poate fi lăcuit atunci când lucrarea este gata;
5. Paleta din fabrică are o formă convenabilă, puteți lua o acoperire largă din plastic sau o scândură din lemn. Crește vopsele pe paletă, este mai ușor să obțineți nuanța realistă necesară. Urmând pașii în detaliu, desenarea unui astfel de peisaj cu mai multe componente este ușor și simplu. Îndreptați iluminarea spre locul de muncă, dar nu exagerați, în caz contrar, lămpile orbitoare vor denatura percepția luminii culorilor și va exista riscul ca peisajul să fie prea întunecat în lumina zilei naturale. Pregătiți un recipient cu apă pentru spălarea periilor, șervețelelor sau a unei cârpe pentru ștergerea mâinilor, vata poate fi utilă pentru corectarea uscată în procesul de realizare a unei imagini.

Creion gri


Începem lucrul cu o schiță creion, dacă aveți un carton mai presat. Desenați sub riglă sau „două orizonturi” potrivite vizual - unul în prim plan și al doilea în cel mai îndepărtat. Principalele detalii sunt arcadele drumului și ale dealului.

Peisaj de vară


Trunchiuri mari de copaci din stânga, silueta unei centuri de pădure.

Peisaj de vară

Peisaj de vară


În fundal este o vedere asupra rezervorului și a norilor de zmeură. Le puteți picta mai detaliat, deoarece va fi mai ușor să repetați mici detalii cu o perie dacă există contururi cu un creion.

Peisaj de vară


Acum trecem la „etapa colorată”, care va dura mult mai mult timp. Începem cu nuanțe de galben ocru și cald.

Peisaj de vară


În câmpurile îndepărtate predomină ceață ușoară, adăugăm alb la vopseaua galbenă.

Peisaj de vară

Peisaj de vară


Aplicați un strat gros de vopsea, arborele din colțul din dreapta sus poate fi indicat cu ocru.

Peisaj de vară

Peisaj de vară


Acum este timpul să amestecați gri și verde, peria este mai groasă - 8.

Peisaj de vară

Peisaj de vară


Verdele mai deschise sunt iarba și copacii îndepărtați.

Peisaj de vară


Acum acordăm atenție detaliilor și luăm perii subțiri.

Peisaj de vară


Drumul este alb, gri, lila (roșu cu albastru). Cerul, iazul - mult alb și albastru, puțin galben și roșu. Așteptăm o zi până când vopseaua se usucă sau o puteți usca cu un uscător de păr rece. Detalii recente: reflecții în râu, trunchiuri de copaci bruni, ierburi colorate. Astfel de peisaje sunt foarte îndrăgite de a fi într-un cadru de lemn.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat