DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Breloc" Inima "
Brelocul este un decor integral pentru unități flash, telefoane, taste. Este utilizat nu numai pentru frumusețe, ci și pentru a vă putea distinge lucrurile de obiectele altor persoane, deoarece produsele unui producător nu pot diferi unele de altele. Majoritatea fetelor nu pot găsi articole precum cheile din genți. Pentru a face acest lucru, diverse lanțuri cheie frumoase vin în ajutorul lor. În prezent, magazinele oferă o selecție uriașă de lanțuri cheie, dar nici unul dintre ele nu poate fi comparat cu cel realizat de tine. Există o mulțime de sărbători diferite în an și toată lumea se gândește la cadouri pentru cei apropiați și dragi. Îmi propun să creez un lanț cheie din fire în formă de inimă.

Pentru a face un breloc, veți avea nevoie de:
 • Fire albastră cu rulex
 • Ace de tricotat numărul 4,
 • ac
 • PIN-ul,
 • Fir albastru de cusut,
 • Panglică violetă satinată,
 • Pistol cu ​​clei
 • Iarna sintetica.


Începem să facem brelocul direct din partea principală, adică trebuie să conectați două inimi. Din moment ce brelocul în sine este un produs mic, atunci inimile vor fi mici. Și au tricotat din cauza acestei dimensiuni foarte repede, literalmente în 15 minute ambele inimi vor fi gata. Deci, pe ace de tricotat nr 4 colectăm trei bucle și tricotăm un rând cu tricotul greșit. În rândurile următoare, trebuie să efectuați o fire la începutul rândului. Acest lucru este necesar pentru ca inima să se extindă în ambele direcții. Extindem produsul până când apar 18 bucle pe ace de tricotat, adică numărul trebuie să fie chiar astfel încât numărul de bucle să poată fi împărțit în 2 părți.

Inima brelocului


Împărțim cele 18 bucle în două părți, adică 9 bucle. Lăsăm 9 bucle pe spiță și îi punem pe ceilalți pe un ac. Am tricotat 9 bucle care au rămas pe spiță. Începem să tricotăm tricotând două bucle împreună la începutul rândului. Când ajungeți la sfârșitul rândului, atunci tricotăm și două bucle împreună. Deci, trebuie să tricotați rânduri, astfel încât 3 bucle să rămână pe spiță. Închidem aceste bucle rămase, ca în cazul tricotării normale.

Inima brelocului

Inima brelocului


Într-un model similar, tricotăm o a doua inimă.

Inima brelocului


Dacă te uiți atent, o parte a inimii va fi mai pufoasă decât cealaltă. Prin urmare, pentru ca brelocul final să se dovedească a fi pufos, trebuie să faceți acest lucru: puneți inimile una peste alta, astfel încât părțile pufoase să fie adiacente una de cealaltă. Prin ac, aruncăm firul de cusut în culori, ca firul, astfel încât să nu fie vizibil. Coaseți inima, pornind de la partea de jos a unei părți și treceți în sensul acelor de ceasornic spre cealaltă parte. La sfârșitul coasei, lăsați o mică gaură pentru umplere. Deoarece inima este mică, cel mai bine este ca partea prezentată în fotografie să rămână pentru umplere, deoarece va fi mai ușor să coaseți inima umplută și nu își va pierde forma. Așadar, răsuciți jumătățile cusute și umpleți-le cu sintepon, cusute cu fir.

Inima brelocului

Inima brelocului


Conectăm pistolul cu lipici la electricitate și îl încălzim. În acest moment, tăiați panglica din satin cu o lungime de 20-25 cm. Lățimea panglicii este de 7 mm. Folosind lipici, lipici panglica la inimă. Lăsați brelocul pe masă pentru a usca lipiciul timp de 2-3 minute.

Inima brelocului


Brelocul "Inima" este gata! Puteți să le oferiți în siguranță rudelor, rudelor sau doar prietenilor buni ai oamenilor care ar dori să prezinte ceva plăcut. După cum puteți vedea, un astfel de breloc este foarte ușor de făcut, aveți nevoie doar de puțină răbdare și dorință. Această clasă de master este cea mai potrivită pentru femeile cu ac pentru începători, deoarece totul este descris și descris în detaliu. Dintr-o astfel de creativitate, puteți obține două efecte pozitive. În primul rând, veți învăța cum să tricotați din fire nu numai țesături, ci și inimi. Al doilea - fă-o singur un cadou pentru persoana iubită sau persoana iubită.

Inima brelocului

Inima brelocului
Comentarii (1)
 1. Svetlana
  #1 Svetlana vizitatori 19 iulie 2019 08:44
  0
  Ce fel de fire cu Ryulex, diplome ??? De fapt, am fost întotdeauna cu LUREX.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat