DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
De regulă, avem femei pline de tot felul de bibelouri, care se află în casete și cutii, dar există cele pe care le purtăm tot timpul. Dacă acestea sunt mai multe perechi de cercei, va fi mai convenabil să le păstrați la vedere tot timpul. Așa că imediat, fără a pierde timpul, ajungeți și luați bijuterii care se potrivesc ținutei sau dispoziției! Un suport ideal pentru cercei va fi un copac de casă.

Pentru a crea un arbore stand, avem nevoie de următoarele:
- sârmă cu secțiune de 0,5 - 0,7 mm pentru cadru;
- un bol pentru umplerea „fundației;
- ghips pentru „fundația”;
- bandă floristică pentru ceai sau bandă adezivă din material textil (subțire);
- lipici PVA;
- hartie igienica sau servetele;
- vopsele (guașă, acril);
- auriu (acrilic, bronz uscat, umbre lichide).

au nevoie de următoarele


Pentru început, am tăiat mai multe bucăți de sârmă și am asamblat cadrul, concentrându-ne pe aspectul copacilor în natură. Vă sfătuiesc să îndoiți ramurile cât mai fantezist, astfel încât fiecare îndoire să fie funcțională, adică o pereche de cercei pot fi atârnați de ea.

faceți cadrul


Înfășurați cadrul cu bandă sau bandă.

Înfășurați cadrul

Înfășurați cadrul

Înfășurați cadrul


Diluăm ghipsul cu apă până la consistența smântânii groase și îl turnăm într-o matriță căptușită cu celofan. Introducem rama și așteptăm să se solidifice complet gipsul, scoatem cadrul din fundația de ghips și începem să lucrăm mai departe.

Întindem tencuiala și turnăm


Turnați lipici PVA într-un recipient plat convenabil și rupeți bucăți mici de hârtie igienică, lipiți cu el trunchiul și ramurile copacului, păstrând forma curbă a ramurilor.

lipind ramuri subțiri


În primul rând, lipim bucăți mai mari pe baza groasă a trunchiului și ramurilor, trecând treptat la cele mai mici, lipind cu ele ramuri subțiri.

contururile proeminențelor cortexului


Prin plierea hârtiei impregnate cu lipici în mănunchiuri, formăm contururile naturaliste ale proeminențelor scoarței. După ce întregul copac este terminat, puneți-l la uscat într-un loc cald timp de câteva ore.

uscați într-un loc cald


Deoarece avem un cadru de sârmă, adică este îndoit, iar lipiciul PVA întărit are și plasticitate, copacul va fi nemișcat la bază, dar va răsări ușor în partea de sus și nu se va rupe nici măcar de bijuteriile grele. După ce copacul este complet uscat, îl puteți acoperi cu vopsele. Vopselele acrilice sunt cele mai potrivite în aceste scopuri, deoarece, atunci când sunt uscate, luminile formează o peliculă impermeabilă, adică produsul nu trebuie lăcuit mai departe. Dacă utilizați guașă, atunci după uscarea vopselei este mai bine să acoperiți lemnul cu lac. Vopsim complet copacul cu ocru acrilic. Uscăm.

vopseste-l


Acum luăm o aurie de culoare albastră, declanșăm toate locurile din „scoarță”.

vopseste-l


Apoi aplicați aur verde pe bază și în unele locuri pe coaja. Acoperim copacul și baza cu galben auriu. Uscăm și verificăm cum își îndeplinește scopul - bijuteriile țin și arată grozav, copacul este stabil!

Arborele de bijuterii DIY

copac pentru bijuterii
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat