DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Decorațiuni polimerice pentru scrapbooking
Tehnicile moderne de acut sunt foarte diverse, bogate și foarte populare, datorită unei selecții foarte vaste și bogate de materiale, scule și accesorii. Puteți lua absolut orice tehnică și fiecare dintre ele ne va mulțumi și ne va surprinde prin versatilitatea sa. Astăzi, tehnici destul de populare scrapbooking, decupaj, fabricarea cărților, patchwork, Quilling etc. Fiecare dintre ele este interesant în felul său și ne permite să realizăm produse foarte frumoase și originale, care pot fi utilizate atât în ​​viața de zi cu zi, cât și pentru cadouri pentru mediul nostru. Fiecare dintre tehnicile de mai sus se completează reciproc, fiecare dintre ele este foarte interesantă, astfel încât dacă dețineți deja cel puțin una dintre aceste tehnici, stăpânirea celorlalte tehnici nu va fi o problemă. Cel mai important lucru în orice lucru de ac este fantezia. Datorită ei, o persoană poate crea ceva unic și perfect, un astfel de produs pe care va fi plăcut să-l facă, și apoi să fie prezent și ca prezent. De exemplu, luați chiar și tehnica de scrapbooking. De ce este atât de interesantă? Aceasta este una dintre cele mai populare tehnici în acest moment, în ea se găsesc astfel de produse ca o carte poștală, un caiet, un plic pentru bani, un album, o cutie de cadouri interesantă etc. Într-un cuvânt, puteți crea orice articol de hârtie. Desigur, pentru a face orice produs aveți nevoie de o mulțime de materiale și accesorii diferite. Pe lângă hârtie și carton pentru suveniruri din hârtie, aveți nevoie de o mulțime de bijuterii diverse: resturi de flori, pliante, margele, imagini, decupaje, nasturi, panglici, butași etc. Bijuteriile foarte populare pentru produsele din fier vechi sunt produsele din lut polimeric. Poate fi rame, flori, păsări, camee și alte obiecte. Chiar și un cadru mic va aduce un plus de originalitate și un efect suplimentar cărții dvs. poștale. Puteți cumpăra bijuterii gata făcute în magazine speciale sau puteți realiza astfel de elemente diferite acasă folosind diferite forme. Formele pentru crearea de bijuterii din plastic se numesc matrițe. Matrițele sunt matrițe din silicon pentru bijuterii. Cum vom folosi exact și ce sunt acum, vom lua în considerare.

Deci, trebuie să luăm:
• Două rame de matriță din silicon + mini figuri;
• Plastic în bastoane de 17 grame;
• cuțit pentru tăiere;
• Placă pentru plastilină;
• Adeziv pentru decoupage;
• Perie pentru decoupage;

Decor polimer pentru scrapbooking

trebuie să luăm


Formularele trebuie să fie curate și uscate. Pune-le pe tablă. Luăm bețe cu plastic și un cuțit tăiat în bucăți mici.

formă

Realizarea unui cadru verde


Facem un cadru verde, luăm o bucată de plastic verde și o frământăm până devine moale și flexibilă.

chipsuri

o bucată de plastic verde


Turnăm un cârnat mic din el și îl introducem într-o matriță, îl împingem și îl stivuim cu spatele periei.

Rulăm următoarea piesă

Rulăm următoarea piesă


Turnăm următoarea piesă și completăm întregul formular.

Rulăm următoarea piesă

Rulăm următoarea piesă


Procedăm la fel cu a doua formă.

completați întregul formular

Faceți același lucru cu o formă diferită.


Punem formularele cu conținutul în pliculețe, le închidem și le introducem la congelator înainte de îngheț, puteți merge peste noapte. Apoi îl scoatem din congelator și îl dăm la cuptor la o temperatură de 150 de grade pentru aproximativ 15 minute. O obținem, o lăsăm să se răcească și o coborâm în apă rece.

puse în saci

se pune înainte de îngheț


Ramele se usucă și le acoperă cu lac, se usucă. Se dovedește aceste bijuterii polimerice de diferite culori. Orice cadru va completa cardul și îi va da un aspect festiv! Vă mulțumim tuturor pentru atenție!

lac

Decor polimer pentru scrapbooking
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat