DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » Pantaloni patrati croșetat croșetat
Furia copiilor noștri cu desene animate oferă loc fanteziilor noastre. Mai mult, copiii cer deseori jucăria eroului lor preferat. Așa că a trebuit să îndeplinesc dorințele copilului meu, sau mai bine zis, nepoata mea iubită. Pentru a lega pantalonii pătrați Sponge Bob Square veți avea nevoie de o cârpă de cauciuc din spumă, fire de mai multe culori, de preferință acele culori cu care sunt desenate personajele din desen animat.

buretele mâinilor


Așadar, să începem cu cel mai dificil lucru - cu legarea unei mâini și a trei degete. Firele pe care le aveam erau BABY, a căror lungime era de 100 g - 360 m, crosetată nr. 3, destul de strâns. Formăm o buclă deschisă, tricotăm 6 croșetate în el în centru și le conectăm. În al doilea rând, dublați numărul de bucle și tricotați o mână de aproximativ 8 cm lungime. Măriți numărul de bucle cu 6 și tricotați 3 rânduri, apoi adăugați 3 bucle și tricotați alte 3 rânduri. Împărțim buclele în aproximativ 3 părți, ar trebui să fie 7 pentru fiecare deget și tricotăm fiecare deget separat. Ascundem firele din interior. Partea superioară a mâinii noastre a rămas pe bucla deschisă, nu este necesar să o strângeți. Ascundeți firul în interior și în fiecare buclă tricotați două și tricotați 4 rânduri. Aceasta este cămașa noastră. L-am legat în galben, dar, de fapt, ar trebui să fie alb.

picioare


Tricotăm picioarele în același mod ca mânerele cu fire galbene de 8 cm cu 6 bucle. Apoi tricotăm șosete albe în jos de 5 rânduri, apoi creștem numărul de bucle de 2 ori și tricotăm și 3 rânduri. Deasupra, cu fire albastre (în desen, însă, pantalonii sunt maro) tricotăm o cămașă, precum și la mâini. Tricotăm cu fir negru un toc pentru 12 bucle (primul rând - 6, apoi o creștere) undeva în jurul a 8 rânduri. Însă pantofii sunt tricotați pe 9 bucle în primul cerc, apoi 18 bucle în al 2-lea, doar 14 rânduri, având în vedere extinderea și îngustarea pânzei. Înainte de a închide buclele, umplem pantofii cu iernier sintetic. Cusem în călcâie, cusem în centru (începutul tricotării) în interior, apoi se dovedesc dense și ca cele reale.

picioare


Conectăm pantofii cu picioarele, brodăm șiretul.

SpongeBob


Începem să tricotăm însuși Sponge Bob. În funcție de dimensiunea pânzei de spălat, iar eu am 12 * 17 * 3 cm, începem să tricotăm țesătura cu croșete. Am început cu galben. Destul de tricotat pentru a începe tricotarea hainelor. Tricotăm o cămașă cu fire albe 6 rânduri, chiloți cu fire albastre 20 de rânduri, apoi din nou 6 rânduri cu alb. Apoi continuăm să tricotăm cu fire galbene până când materialul se închide pe spatele buretei noastre.

ochiul


Acum începem să tricotăm ochii. În primul rând colectăm 6 bucle cu fire albastre, al doilea rând cu albastru, extinzând materialul de 2 ori, iar al treilea, ultimul rând îl tricotăm cu fire albe. Creșterea numărului de bucle la 18.

Bob croșetat Bob


Acum brodăm cilia, facem strălucire la ochi. Coaseți pe ochi. Tricotăm 2 dinți - acestea sunt două pătrate pentru 5 bucle 4 rânduri. Coaseți-le și brodați gura. Nasul se potrivește cu 6 bucle într-o circulară cu 8 rânduri. Nu uita de cravata și gulerul cămășii.

Bob croșetat Bob


Coase picioarele la pantaloni și pune-ți un burete.

Bob croșetat Bob


Acum trebuie doar să tricotăm partea laterală după același principiu, principalul lucru este că culoarea tricoului și a pantalonilor se potrivesc.

Bob croșetat Bob


Coaseți mâinile imediat.

Bob croșetat Bob


Notăm peretele lateral pentru panza principală.

Bob croșetat Bob


Și legăm în jurul perimetrului cu coloane obișnuite, la colțuri nu uitați să tricotați 3 coloane pentru extindere.

Bob croșetat Bob


SpongeBob-ul nostru în toată gloria sa la computer.

Bob croșetat Bob


Ouch! O să lucreze mâine! Cum este el fără pălăria lui? Se potrivește pur și simplu.

Bob croșetat Bob


Ei bine, acum poți merge la muncă! Spongebob este gata să se joace cu copiii tăi!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat