DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Imagine imitație din piele
Picturile originale din piele sau faux sunt o modalitate excelentă de a decora un interior. Ei, făcuți cu propriile mâini, sunt un cadou original pentru mama, de exemplu, pentru vacanța de 8 martie. Pentru a crea o viață nemișcată „Buchet. Callas ”va fi necesar: carton gros, hârtie autoadezivă, bucăți de piele sau înlocuitorul său, fire galbene, lipici impermeabil, scobitori, sârmă și foarfece. La început, trebuie să creați un model de hârtie. În album, desenați numărul dorit de petale și frunze. Mărimea pieselor este aleasă arbitrar, corespunzând parametrilor bazei din baza de carton.

desenați schițe pe hârtie


Transferați modelele de hârtie pe piele, tăiați părți din floare.

Transferați modelele de hârtie pe piele


Ungeți o jumătate de mugure de bumbac cu lipici, înfășurați cu fire galbene.

Tăiați capătul firului


Tăiați capătul firului. Stamenul este gata.

înveliți cu fire galbene


Continuăm să lucrăm cu petalele. Lipiți o bucată de sârmă de-a lungul marginilor pielii. În viitor, această acțiune va facilita acordarea florii sau lasă forma dorită.

lipici pe marginile pielii


Obținem rezultatul.

Obținem rezultatul


Partea de sus a piesei de prelucrat trebuie tăiată cu atenție, adică îndepărtează excesul de piele. Lăsați sârma la bază. Lipiți staminul în mijlocul petalei și folosiți firul pentru a înfășura marginile florii spre interior.

înfășurați marginile florii spre interior


Astfel de muguri ar trebui să se dovedească.

muguri


În următoarea etapă, dăm frunzelor o formă de relief. Pentru a face acest lucru, aplicați lipici de-a lungul modelului și îndoiți foaia în jumătate.

îndoiți foaia în jumătate


Vena centrală se lasă la uscat.

se lasă să se usuce


Alte vene pot fi distinse în același mod. Dacă doriți, lipiți sârma în jurul marginilor modelului și obțineți o formă convexă a foii.

lipici sârma


Trecem la baza imaginii. Suprafața de carton este decorată cu o folie autoadezivă. Nu s-a găsit o bucată întreagă de film, așa că lucrăm cu atenție cu două benzi.

Trecem la baza imaginii

decorați cu un film autoadeziv


Când fundalul este gata, aplicați detaliile. De la distanță apreciem imaginea mare. Poate fi necesar să adăugați sau să reduceți numărul de culori, să le schimbați locația.

aplicați detalii


Atenție! Momentul crucial este colorarea tulpinilor și frunzelor. Atunci când creează o imagine din piele, meșterii folosesc de obicei vopsea acrilică. Aici nu este un caz profesional obișnuit, ci performanță amator. Vom folosi guașă și acuarelă. Pentru ca vopseaua să nu fie preluată, pentru aceasta pregătim o soluție de apă, oțet și sare (2: 1: 1). Udați peria și pictați pielea de piele.

număr de culori


Lasă frunzele să se usuce timp de 8-12 ore.

Udați peria și vopsiți pielea de piele


Nu este rău, nu? În faza finală, lipiți piesele pe bază. Începem cu flori și tulpini.

Începem cu flori și tulpini

Începem cu flori și tulpini


Apropo, au uitat să vorbească despre cadru. O vom realiza din dreptunghiuri din piele. Mai întâi tăiem bucăți de aproximativ 0,5x1,5 cm, apoi facem benzi cu foarfece, imitând o franjuri.

imitând franjuri


Începem să lipim cadrul din colțul din dreapta jos, trecând treptat în sus.

lipirea franjuri


Proiectăm granițele inferioare și superioare. Am terminat lucrarea prin lipirea franjei pe marginea stângă a bazei de carton. Cadrul este gata.

lipirea franjuri


Rămâne să se adauge culorilor frunzelor. Alegem cea mai favorabilă locație pentru verzi și preluăm adezivul. Atenție! O flacără va ajuta la întărirea suprafeței pielii. Dacă țineți marginile sau mijlocul petalei deasupra focului, vor apărea tuberculi convexe. Cu o piele de cap, un astfel de truc nu va funcționa.

Poza cu piele


Deci toate detaliile sunt uscate. Aceasta este o imagine realizată din piele „Buchet. Callas ".

Poza cu piele


Simplu și original. Mamei sau prietenilor le va plăcea cu siguranță poza.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat