DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Hrănitor de casă
Alimentatoarele de alimentare sunt consumabile. Uneori, atunci când pescuiește în locuri închise, un pescar poate pierde o mulțime de hrănitori într-o singură călătorie de pescuit. Dar nu sunt atât de ieftine. Mono, desigur, refuză pescuitul în locuri promițătoare, dar puteți reduce mult costurile pentru hrănitori înșiși. Pentru a face acest lucru, puteți face singur. Nu este chiar atât de dificil. Pentru a face un alimentator de alimentare, veți avea nevoie de o sticlă de plastic, plumb, agrafe de hârtie. Dintre instrumentele veți avea nevoie de foarfece și clește. Veți avea, de asemenea, nevoie de un cui sau un fier de lipit. Cantarile mici sunt de dorit. Dar poți face fără ele.

Alimentatoare de alimentare


În primul rând, tăiați o fâșie din sticlă. Îl tăiem în așa fel încât, la pliere, obținem un cilindru cu dimensiuni corespunzătoare dimensiunii alimentatorului.

Alimentatoare de alimentare


Apoi, trebuie să faceți găuri în fâșie. Acest lucru se realizează ușor cu o fierbere de lipit. Dacă nu, un cui încălzit pe foc va face.

Alimentatoare de alimentare


Când este încălzit, trebuie menținut cu un clește, acest lucru va reduce riscul de arsuri. Găurile au nevoie de mult. Momeala se va revărsa prin ele.

Alimentatoare de alimentare


După aceasta, este necesară o bandă de plumb. Plumbul este cel mai ușor de găsit în bateriile de mașini vechi. O baterie este suficientă pentru mulți alimentatori. Dar înainte de utilizare, plumbul trebuie topit. Acest lucru trebuie făcut în aer liber, respectând toate măsurile de siguranță. Pentru a obține fâșii de plumb, felia acestuia este aplatizată cu lapte la starea foii și tăiată cu foarfece obișnuite în fâșii necesare.

Alimentatoare de alimentare


Banda de plumb trebuie să fie puțin mai lungă decât alimentatorul. Acest lucru îl va rezolva.

Alimentatoare de alimentare


Îndoiți clema de hârtie așa cum se arată în figura 7.

Alimentatoare de alimentare


După aceea, cu ajutorul cleștelor, colectăm alimentatorul. În primul rând, îndoiți marginea benzii fără o agrafă de hârtie. Plumbul trebuie să fie presat cât mai tare. Alimentatorul de casă este gata.

Alimentatoare de alimentare


Dacă există cântare, alimentatoarele pot fi cântărite și semnate cu un marker. Nu este necesar ca alimentatorul să fie transparent. Puteți utiliza sticle de diferite culori.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat