DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Tehnica de broderie cu diamante a devenit recent populară. Dar cei care încearcă să creeze o astfel de imagine vor iubi această tehnică și vor dori să creeze capodopere cu propriile mâini din nou. Este ușor să faci o imagine, iar efectul este pur și simplu uimitor. Întreaga imagine va străluci și strălucește cu tot felul de culori. Pentru început, în magazinul în care se vinde totul pentru lucrări de ac, trebuie să alegeți setul preferat. Dacă este prima dată când lucrați în această tehnică, este mai bine să alegeți o imagine mai simplă, astfel încât să fie mai ușor de făcut și să simțiți întregul proces de creare a unei imagini.

Broderie cu diamante


Imaginea vine imediat în set, poate fi de diferite dimensiuni, cu adeziv parțial sau complet. În cazul meu, am folosit un tablou cu lipire parțială. Setul are, de asemenea, toate lentilele necesare, un stick pentru pietre, o cantitate mică de lipici pentru pistol, pentru a putea înfunda un băț în el.

Broderie cu diamante


Și, de asemenea, un recipient special pentru pietre.

Broderie cu diamante


Pânza pe care este descrisă imaginea este durabilă și își păstrează perfect forma. Trebuie să lipiciți imaginea în ordine și să mergeți de la început până la sfârșit. Un film special acoperă întreaga imagine, este necesar ca suprafața adezivă a imaginii să nu se usuce și praful și resturile să nu ajungă pe ea. Producătorul a turnat o mulțime de pietricele în pliculețe. Și, în ciuda faptului că se întâlnesc o mulțime de pietricele defecte și urâte, ele sunt încă suficiente pentru o imagine și chiar rămân. Luăm recipientul care a venit în trusă și turnăm pietrele necesare pe el în mici diapozitive în diferite locuri.

Broderie cu diamante


Pentru a facilita colaborarea cu imaginea. Priviți cu atenție ce nuanțe de strasuri veți avea nevoie mai întâi și le turnați pe o farfurie. Nu luați culori suplimentare, altfel pot fi ușor confundate, deoarece nuanțele sunt foarte similare și este foarte ușor să le amestecați. Mi-am început poza cu o tulpină.

Broderie cu diamante


Mai întâi am luat toate nuanțele de verde folosite și abia apoi am trecut la lipirea mugurii în sine. Suprafața de lipici din imagine este foarte bună. După ce strasul s-a blocat, se ține bine și nu se prăbușește. Filmul nu trebuie să fie îndepărtat imediat și să înceapă să lipesc pietre. Este mai bine să ridicați și să lipiți lentilele puțin câte puțin, indiferent de praf pe imagine. Și nu lipiți întreaga imagine într-o singură zi, iar într-o noapte fără film, lipiciul se poate usca și atunci strasul se va lipi prost.

Broderie cu diamante


Poza mea nu era foarte mare, avea dimensiuni de aproximativ 30 * 30 cm și am lipit-o încet în 3 zile. Deoarece întreaga imagine este pictată pe pânză, nu trebuie să fie introdusă într-un cadru cu sticlă. Pentru o astfel de imagine, este nevoie de un cadru de lemn ascuns, pe care poza va fi trasă. Când ați terminat, trandafirul lipit arată foarte bine. Toate scânteie și strălucire. O tehnică de diamant este foarte captivantă și vreau să mai fac astfel de poze.

Broderie cu diamante
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat