DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Ghivece de ziare
Tuburile de ziare sunt un material foarte creativ. Se răsucesc ușor, se vopsesc și se îndoaie. Dacă ați acumulat un număr mare de ziare, atunci le puteți tăia și lichida tuburile. Din care puteți face articole frumoase, utile, originale realizate manual. În această Master Class veți învăța cum să faceți ghivece de flori din tuburi de ziar. Fabricarea acestui lucru speculă Nu va dura mult timp, va aduce multă plăcere și va fi util în viața de zi cu zi.

Pentru a face un cache-pot avem nevoie de:
Tuburi de ziare.
-Spitsa.
-Glama PVA.
- Stain.
- Foarfece.
-Floruri artificiale (nuanțe de roz).
-Luați momentul.
- Baza pentru un cache-pot (un ghiveci de flori sau orice borcan).

materiale


Să ajungem la fabricarea meșteșugurilor:
1. Pregătiți din timp tuburi de ziare răsucite. Pentru un cache-pot veți avea nevoie de optzeci de tuburi de ziar.
2. Teseți partea de jos. Pentru a face acest lucru, luați opt tuburi și neteziți-le în avans cu un știft, astfel încât va fi mai convenabil să țeseți. Aranjăm tuburile așa cum se arată în figură.

Ghivece de ziare


Conectăm cele două tuburi între ele și începem să țesem cu "Pigtail", împletim mai întâi două tuburi, țesând în două rânduri în acest fel, apoi separam tuburile și împletim câte un tub simultan.

Ghivece de ziare


Tese până când partea de jos ia forma unui vas, apoi umplem capetele și tăiem.

Ghivece de ziare

Ghivece de ziare

Ghivece de ziare


3. Procedăm la țesutul bazei. Ridică tuburile, aplecându-se unul sub celălalt.

Ghivece de ziare


Punem ghiveciul cu flori pe fund și țesem pereții cu o țesătură simplă.

Ghivece de ziare

Ghivece de ziare


La joncțiunea tuburilor, este de dorit să se acopere cu lipici PVA. Trageți rândurile strâns și bine, încercând să transferați forma ghiveciului în forma unui ghiveci.

Ghivece de ziare


Tricotăm aproape până la capătul oalei și terminăm produsul. Conducem tuburile conducătoare în rânduri, tăiem capetele și acoperim reziduurile cu lipici.

Ghivece de ziare


Coloane de tuburi umplem una în alta, capetele tăiate și fixăm cu lipici.

Ghivece de ziare

Ghivece de ziare

Ghivece de ziare


4. Procedăm la colorarea produsului. Este mai bine să pictezi pe stradă, deoarece pata nu are un miros plăcut. Vopsim în două straturi și lăsăm să se usuce câteva ore. Este recomandabil să folosiți o perie groasă pentru vopsirea produsului, deoarece este mai convenabil ca acesta să picteze peste toate părțile îndepărtate ale ambarcațiunii. Pentru a scăpa complet de miros, produsul trebuie să se usuce aproximativ două zile în aer liber.
5. Decorăm un cache-pot. Pentru a face acest lucru, trebuie să pregătiți din timp flori artificiale roz. Le introducem în gaura dintre tuburile dintr-un cerc în jurul produsului la aceeași distanță unul de celălalt, fixăm cu lipici momentul și lăsăm să se usuce.

Ghivece de ziare


Iată o plantă originală obținută din tuburile de ziare.
Ca urmare a acestei clase de master, am realizat ghivece de flori din tuburi de ziar cu propriile noastre mâini. Acest ghiveci de flori va decora ghiveciul în care sunt plantate florile și vă va schimba complet interiorul. Sperăm că această clasă de master a fost utilă pentru dvs. și ați făcut cu ușurință acest meșteșug singur.

Ghivece de ziare

Ghivece de ziare


Vă mulțumim pentru atenție. Vă dorim succes în activitatea dvs.!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat