DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Rochie pentru păpușă
Probabil că fiecare fată, încă încă un copil, se juca cu păpușile, în special, cu mama și fiica ei. Ceea ce este cel mai interesant, aceste păpuși nu proveneau din familii obișnuite, ci erau în rolul reginelor și prințeselor, trăiau frumos și frumos și, cel mai important, purtau rochii luxoase. Și multe fete și-au imaginat că prințesele și prințesele sunt marionete. Anii au trecut, dar moda pentru rochii magnifice a fost aproape scufundată în uitare și acum astfel de rochii pot fi văzute de fapt fie la păpuși, fie la nunți la mirese sau la petreceri de absolvire. Datorită fiicei mele, am decis să-mi amintesc de mine în anii ei. Prin urmare, dacă ai o fiică minunată, o fiică, o soră mică sau dacă vrei doar să faci fetei ceva frumos - mergi mai departe și coase rochii pentru păpuși.
Și astfel, pentru a crea o rochie magnifică, care a fost la modă în timpul balurilor și a duelurilor, vom avea nevoie de următoarele instrumente și materiale:
- o papusa (pe care va fi cusuta aceasta rochie);
- material (am ales secerătoarea, așa cum este acum în tendință), mărimea depinde de păpușa pe care ai ales-o;
- butoane 2 - 3;
- fire cu un ac (în ton de material pentru rochie);
- foarfece;
-santimetr;
- panglică din satin.

unelte și materiale


Și așa, dacă nu ați decis încă ce detalii va fi rochia dvs., încercați să o înfățișați pe o bucată de hârtie.

desenează-i o bucată de hârtie


În primul rând, vom croi rochii, ceea ce înseamnă că trebuie să măsurăm lungimea spatelui de la omoplat până la talie și circumferința pieptului. Și tăiați acest strat superior.

tăiați acest strat superior


Pentru a împiedica ruperea țesăturii, tratați-o cu o chibrit sau o brichetă și ațați-le cu un ac, și anume, tundeți marginile cu o cusătură obișnuită.

tiv marginile cu o cusătură obișnuită

tiv marginile cu o cusătură obișnuită


În continuare, facem găuri pentru mâini. Și apoi o procesăm din nou manual sau cu mașina, dacă aveți o astfel de oportunitate, aceste găuri pentru mâini. Acum trebuie să facem o fustă pufoasă. Am decis să fac o fustă cu o splendoare medie și de aceea (ținând cont de mărimea păpușii mele) aveam nevoie de o jumătate de metru de material pentru fusta noastră magnifică.

faceți o fustă pufoasă


Procesează mai întâi partea inferioară a fustei. Procesăm cusături manual sau folosind o mașină de cusut. În ceea ce privește partea superioară a fustei, noi și cu mine îndoim centimetrul (ar fi frumos să prelucrăm chiar și această suprapunere folosind tehnica de suprapunere) și să realizăm cusături de acest tip, astfel încât să putem ridica fusta, uneori această cusătură este denumită „efectul perdelelor asamblate”.

manevra partea de jos a fustei

manevra partea de jos a fustei


După ce ați făcut jumătate din această cusătură „efectul perdelelor asamblate”, măsurați această fustă pe păpușă sau, mai degrabă, pe talie, pentru a ști cu siguranță cât de mult sau nu vă enervați să colectați această fustă.

rochie pentru păpuși


Când ați făcut o fustă, sau mai degrabă cusătura principală a acestei fuste, atunci coaseți marginile, dar nu până la capăt! Lasă loc pentru butoane. La urma urmei, hainele ar trebui schimbate, nu cusute, astfel încât păpușa ta să fie într-o singură haină.

rochie pentru păpuși


Acum a trecut până la mic. Adăugați un arc. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o panglică din satin. Luați-vă panglica și legați un arc îngrijit pe talia păpușii. Este posibil în față și este posibil în urmă, în funcție de dorința ta.

rochie pentru păpuși


Și uite așa, păpușa ta într-o rochie magnifică este gata! Felicitări! Acum puteți da titlul de rochii de modă pentru păpuși. Grăbește-te să-i faci pe plac bebelușilor tăi. o astfel de un cadou de retinut de mult!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat