DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Lumânare de Ziua Îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, o cină gastronomică, tandrețe și îmbrățișări și, desigur, lumânări. Unde fără ele? În zilele noastre, romanticii incorigibili fără lumânări nu trec o singură surpriză de dragoste. Să încercăm să facem o lumânare adevărată parfumată cu propriile noastre mâini! Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:
• 4-5 supozitoare cu stearină.
• Un pahar (puteți lua un pahar obișnuit sau puteți utiliza unul de unică folosință).
• Parfum cosmetic (în acest caz, de exemplu, „Rose” este cel mai potrivit).
• Șervețel pentru decoupage.
• Panglică și arc pentru decorarea finală.
În plus, anumite instrumente și ustensile vor fi necesare:
• Capacitate de topire.
• Cratiță cu apă.
• Pensule sau pensete.
• O linguriță.
• Creion.

nevoie de materiale

bandă

Lumânare de Ziua Îndrăgostiților


Pregătire pentru topirea lumânărilor. Dacă luați o ceașcă de plastic, nu trebuie să o pregătiți în niciun fel. Dar rețineți că lumânarea făcută în ea va trebui să fie tunsă, deoarece un astfel de pahar nu este drept, ci se fixează în partea de jos. Dacă sticla este din sticlă, ungeți pereții și partea de jos cu puțin cremă sau ulei cosmetic. Acest lucru trebuie făcut pentru a facilita scoaterea lumânării. Pune o baie de apă. Rupeți lumânările în bucăți mici.

lumânări


Lăsați una dintre piese mai mult decât toate celelalte - va trebui să trageți fitilul din ea. Prin urmare, rețineți că lungimea acestei piese trebuie să fie aceeași ca și cum doriți să obțineți o lumânare. Stearina se topește foarte repede, așa că după 5-6 minute veți obține un lichid limpede. Pentru ca materialul să se topească mai repede, îl puteți agita ușor sau agita cu ușurință rezervorul de topire. Când stearina s-a topit, luați penseta și îndepărtați cu atenție toate fitilele scurte, iar cea lungă.

fitil de lumânare


Când îl obțineți, așezați un capăt pe fundul paharului și fixați-l cu o picătură de stearină exact în centru. Apoi puneți un creion deasupra paharului și aruncați pur și simplu celălalt capăt al fitilului prin el.

coborâți fitilul


Fără a îndepărta stearina de la căldură, adăugați parfum cosmetic (de la 15 la 30 de picături, în funcție de saturația dorită de aromă). După aceea, îndepărtați imediat stearina din baia de apă și agitați puțin. Turnați toată masa topită într-un pahar și lăsați până când lumânarea se întărește.

completați


Când lumânarea s-a răcit complet și s-a întărit, scoateți-o din pahar.

lumânare


Decupați dacă este necesar. Acum luați un șervețel și separați stratul de sus cu modelul. Atașați-o la lumânare cu modelul orientat spre afară. După aceea, încălziți o linguriță pe foc și, ținând-o bine, aplicați-o pe un șervețel.

topiți cu o lingură


Deoarece lingura este fierbinte, stearina de sub ea se va topi, iar modelul va fi imprimat la suprafață.

Lumânare de Ziua Îndrăgostiților


De obicei, un model decoupage este acoperit cu adeziv pentru o rezistență mai mare. La fabricarea unei lumânări, acest lucru nu este recomandat, pentru a evita mirosurile neplăcute în timpul arderii sale. Astfel, atunci când ați decorat întreaga lumânare cu un model, trebuie doar să o lăsați cu puțin timp înainte să se întărească complet și să remedieze modelul. Apoi legați lumânarea cu o panglică cu inimile și decorați cu un arc.

Lumânare de Ziua Îndrăgostiților


O astfel de lumânare este garantată a fi un decor minunat pentru o seară romantică.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat