DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cum se aruncă mătușile
Pentru femeile acute din vremea noastră există tot ce să-și realizeze potențialul creativ. Materiale, fire, fire, fibre și o cantitate imensă de accesorii. Dacă nu există cunoștințe și experiență, atunci vă vor ajuta instrucțiuni detaliate și clase de master. Acest articol va fi util celor care abia încep să stăpânească tehnica de lucru cu lâna filată. Acesta descrie în detaliu procesul de producere a șoricelelor pentru copii. Pentru muncă, veți avea nevoie de o înveliș cu ulei cu burtă aerisită, vată naturală de aproximativ 30 de grame, fibre decorative de mătase vegetală, săpun de măsline. Pentru a crea un model, trebuie să încercuieți creionul copilului și să creșteți imaginea rezultată cu o treime. Acoperiți suprafața de lucru cu un aer de înveliș cu o pânză de ulei. Mărimea acestuia trebuie să fie astfel încât aspectul să se potrivească liber, iar lucrarea să poată fi acoperită de sus.

Realizați un model


Pentru șoarecii pentru copii, este mai bine să luați lână într-o panglică pieptănată de bună calitate. Fibrele sale au o lungime de 15 - 18 cm și acoperă complet modelul de-a lungul. Ambele manopole sunt așezate simultan. Trag fibrele din bandă cu șuvițe subțiri care închid uniform modelul.

închideți modelul de-a lungul


Următorul rând subțire se întinde peste fibre. Dispunerea ar trebui să fie atât de subțire încât pânza de ulei să fie vizibilă prin ea.

rândul subțire se află cu fibre


Fibrele uscate sunt foarte mobile. Acestea se pot schimba chiar și de la un mic proiect. Pentru a preveni acest lucru, acestea trebuie umezite. Există multe modalități de a face acest lucru. Una dintre cele mai simple este să turnați cu atenție o soluție de săpun de măsline.

trebuie să se umezesc


Cu apă cu săpun, aspectul este udat de-a lungul conturului. Acest lucru trebuie făcut lent, pentru ca haina să nu se miște. După aceea, totul este acoperit cu o pânză de ulei cu bot.

toate acoperite cu o pânză de ulei cu cosuri


Când aspectul este acoperit, trebuie să-l apăsați ușor cu palmele. În același timp, lichidul cu săpun este distribuit uniform în întregul strat. După aceea, rostogoliți batonul de-a lungul și reproșați de mai multe ori.

rămâneți de-a lungul


Lucrarea este în trei straturi. Pe ambele părți ale pânzei de ulei, în mijlocul unei machete cu săpun umed. În această formă, este ușor să plutești în cealaltă parte. Aceasta este ceea ce trebuie făcut.

întoarceți-vă în cealaltă parte


Deschideți pânza de ulei lin, încet. Lâna care iese dincolo de marginile modelului este legată spre interior. În locuri cu încovoiere lină, tăieturile se pot face cu foarfeca.

Pânză de ulei deschisă


Cel mai vulnerabil loc la mittens este situat lângă degetul mare. Uneori, atunci când puneți fibrele nu stau uniform. Aceste locuri trebuie consolidate în continuare.

faceți tăieturi cu foarfeca


Pentru a face acest lucru, munca este acoperită cu pânză de ulei. Întoarceți-vă în partea în care este așezată lâna. Șuvițe mici de lână se aplică pe puncte slabe.

fibrele nu se află uniform

Lâna este învelită în interior


Aspectul se închide din nou, se întoarce. Lâna este înfășurată spre interior. Partea care nu este închisă pe model este acoperită cu fibre de-a lungul și de-a lungul, în mod similar cu prima parte.

Lâna este învelită în interior

Se repetă procesul


Procesul se repetă. Dacă lâna are aceeași grosime, dar este de o nuanță diferită, atunci toate defectele lucrării care nu sunt greu de remediat sunt vizibile clar. Produsul este mai durabil dacă este prevăzut în mai multe straturi subțiri. Al treilea și al patrulea strat îngroapă un model pe ambele părți.

Lâna este învelită în interior

Lâna este învelită în interior

Lâna este învelită în interior


Pentru a face uniform marginea de jos, puteți utiliza o mică bucată dreptunghiulară de pânză de ulei, cu care lână cu marginea este înfășurată spre interior.

lână cu o margine se înfășoară spre interiorPentru decor, se folosesc fibre vegetale de urzică, banană, bambus, porumb, cânepă și multe altele.

se folosesc fibre vegetale


Acestea sunt așezate pe partea din față a șoarecilor, în ordine aleatorie, cu un strat subțire.

înfășurat într-un model


După aceea, aspectul trebuie întors și totul, chiar și fire mici, trebuie reglat, învelit într-un model.

înfășurat într-un model


Mittens sunt rulate în mod repetat cu un băț în sus și în jos. Când lâna este „confiscată”, acestea se freacă pe o pânză de ulei asemănătoare clopotului până devin suficient de puternice și se micșorează la dimensiunea dorită. Acest proces durează de obicei câteva ore. După aceea, mănușile finite trebuie clătite bine folosind apă rece și caldă. Puteți usca bateria.

decor de mână

decor de mână

decor de mână


Dacă doriți, puteți aplica desenul prin pâlnie uscată.

Cum se aruncă mătușile

Cum se aruncă mătușile
Comentarii (1)
  1. Svetlaia
    #1 Svetlaia vizitatori 8 august 2017 05:35
    0
    Este posibil să purtați astfel de mănuși. Sunt durabile, dacă da, atunci puteți da șosete. Lâna naturală se încălzește foarte bine și se poate spune că se vindecă

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat