DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Miel pentru Ziua Îndrăgostiților
Avem un animal pufos și amabil de miel în 2015, prin urmare, nu numai pentru Anul Nou și alte sărbători care ne așteaptă, putem și ar trebui să dăm și mieilor înainte de 2015. Aici, de exemplu, vacanța tuturor iubitorilor ne va vizita foarte curând, se mai numește Ziua Îndrăgostiților. Pentru această vacanță nu este necesar să oferiți ceva atât de grandios și de mare, trebuie doar să acordați atenție și să faceți ceva cu propriile mâini, va fi foarte interesant pentru dvs. și va fi neobișnuit ca persoana iubită să primească un astfel de un cadou. El va transmite toată dragostea și romantismul, dar acest cadou va părea destul de scump și valoros pentru suflet și nu poate fi comparat nici cu unele dintre cele mai scumpe bijuterii. Deoarece în 2015 jucăriile unei oi sunt relevante pentru un an, o puteți coase singură din pâslă în culoarea alb-roșu și va fi destul de interesantă. Aceste două culori sunt culorile acestei sărbători romantice. O astfel de oaie va fi deosebit de bună ca un cadou de la o fată, o femeie pentru bărbatul ei iubit. Practic, până la urmă, bărbații dau pentru femeile lor jucării moi, și aici nu va fi doar o jucărie, și anume o oaie mică, lucrată manual.
Pentru a coase o astfel de oaie, trebuie să luați:
• Pâslă albă și roșie;
• Schema de ovine;
• Fire negre, bej și roșii;
• Sintepon în cercuri;
• Panglică roșie satinată cu puncte polka;
• Pandantiv metal Love;
• Pastele cu inimi roșii și argintii;
• foarfece;
• Mai ușoară;
• pistol cu ​​clei;
• Creion.

Oaie de Ziua Îndrăgostiților

trebuie să ia


Pentru a începe, luați schema, tăiați fiecare parte a mielului separat. După terminare, oile vor fi mici, cu o înălțime de aproximativ 6,5-7 cm și lățime de 6-6,5 cm.

tăiați separat fiecare parte a oilor

tăiați separat fiecare parte a oilor


Luăm și aplicăm șabloanele, tăiem din pâslă roșie două semifabricate ale corpului, două inimi mici și un mijloc; din pâslă bej există două pete pentru cap și două pentru urechi, iar din pâslă albă am tăiat patru pete pentru picioare, o inimă mare și două pete pentru creastă.

decolteu din pâslă roșie

decolteu din pâslă roșie


Punem inima roșie mijlocie pe albul mare, acum așezăm aceste două inimi în centru pe o bucată a torsului și cosim două cusături cu fir alb de-a lungul marginii. Acum împăturim bucatele pentru picioare în perechi și coasem pe margine cu mici cusături fine în jurul marginii ..

cusături mici de croșetat

cusături mici de croșetat


Introduceți picioarele din partea de jos, pliați ambele corpuri și coaseți semifabricatele împreună cu cusături mici unele în altele, în timp ce le umpleți cu poliester captusit.

cusem

cusem


Torsul este gata. Atașăm inimi mici roșii la urechi și le coase cu fire în mijloc.

umplutură cu iernier sintetic

Torso este gata


Introduceți un fir negru într-un ac, coaseți ochii și un nas. Acum împăturim semifabricatele capetelor și le cosim cu cusături mici și le umplem cu poliester captusit.

stivă golurile golurilor

Oaie de Ziua Îndrăgostiților


Nu exista decât o creastă, este cusută cu un fir roșu. Ajungând la adunare. Legăm un arc dintr-o panglică, cosim un pandantiv la acesta, tăiem o altă bucată de panglică pentru o buclă.

Oaie de Ziua Îndrăgostiților

Oaie de Ziua Îndrăgostiților


Lipim părțile împreună cu o armă fierbinte, pe spatele corpului pe inimile lipim o inimă albă. Pe față lipim bucla, apoi capul și urechile, iar deasupra creasta.În centrul tufului se află o inimă roșie, și un arc sub cap. S-a dovedit atât de drăguț! Vă doresc tuturor o creație plăcută!

Oaie de Ziua Îndrăgostiților
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat