Fa-l singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Capra si capra
Îmi place să lucrez cu coarda de in și firul de hârtie. Dacă luați o cutie de conserve obișnuită (din conserve de pește sau lapte condensat) și o lipiți într-o spirală cu un astfel de fir, plus să completați lucrul cu garnitură și dantelă, puteți obține o vază excelentă într-un stil vintage. Butoiul pentru topiator arată, de asemenea, excelent din fir. Frumos ieși șervețele din dantelă și coșuri pentru fierbinte. Nu m-am oprit deloc și am decis să fac o jucărie din firul de in. Se îndoaie ușor, țese, aderă rapid și arată elegant. Întrucât capra este un simbol al anului care vine, am făcut câteva capre încăpățânate. Și iau această clasă de master la evaluarea dumneavoastră.

pentru speculă veți avea nevoie de acest material:
- frânghie de in, fir de hârtie;
- foarfece și cuțit de papetărie;
- lipici PVA;
- o bucată de carton sau o carte (caiet);
- tăieturi de țesături.

vei avea nevoie


Mai întâi trebuie să luați o bucată de carton gros sau orice altă bază (caiet, carte, cutie de bomboane). Înălțimea cartonului va determina dimensiunea ambarcațiunii. Pe această bază vom înfășura firul de in. Trebuie să faceți aproximativ 20 de viraje în jurul cartonului.

împingem firul


Acum luăm un cuțit clerical și tăiem cu atenție marginea inferioară, iar cu mâna a doua ținem firele de sus, pentru a nu se despărți. Deasupra (la mijloc) segmentele trebuie să fie legate cu un fir.

tăiați marginea de jos

bucățile trebuie să fie legate cu un fir


Acum procedează la fabricarea celei de-a doua piese de lucru. Din nou, luați baza de carton, înfășurați 20 de rânduri, tăiați partea de jos și legați-o în mijloc.

Ia cartonul din nou


Pentru a face coarne și urechi pentru capre, luați fir de hârtie pentru muncă. Tăiem trei șuvițe lungi de 25 cm și țesem din ele o colac strâns cu două noduri la capete. Tricotăm golul în formă de arc, doar „cu susul în jos”. Se dovedește coarne lungi și urechi ovale.

faceți coarne și urechi

Jucării amuzante capră și capră


Atașăm acest arc inversat la mijlocul piesei de prelucrat din fir. Chiar și în această etapă, trebuie să faci o față. Pentru a face acest lucru, formăm o frântură de frânghie de in, cu o lungime de doar 5 rotiri de 3,5 cm. O atașăm lângă coarne și formăm capul animalului. Îmbrăcați-l doar cu o ață.

Jucării amuzante capră și capră


Apoi despărțim trei fire pe dreapta și stânga și împletim împletituri - acestea vor fi „mânerele” caprelor. Este necesar doar să vă asigurați că acestea au lungimea, ceea ce este proporțional cu întreaga dimensiune a jucăriei. Un alt fir este necesar pentru a bandaja talia.

Jucării amuzante capră și capră


Fata de capră este gata, mai are o fustă. Dar tipul de capră trebuie să aibă „picioare”. Pentru a face acest lucru, împărțiți firele rămase în jumătate și înfășurați firul de hârtie într-o spirală.

jucării din fire de capră și capră


Rămâne doar să reînvie personajele: lipiți-le ochii și coaseți ținute.

jucării din fire de capră și capră


Fata primește o frumoasă îmbrăcăminte purpurie și niște puiete drăguțe pe coarne. Dar pentru tipul de care trebuie să coaseți pantaloni și o cămașă. În astfel de jucării distractive, caprele sunt făcute din sfoară de in și fir de hârtie.

jucării din fire de capră și capră


Rămâne doar să bată meșteșugurile. Puteți pune un tip pe o bancă, să-i oferiți un buchet delicat. Dar tânăra stă lângă el. Această compoziție se numește: „Prima întâlnire”. Un astfel de meșteșug original va fi un decor minunat pentru casa ta. Poate fi prezentat ca un suvenir non-standard colegilor, prietenilor și rudelor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat