DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Banc pentru jucării
Odată, fiica mea de patru ani, stând într-un parc pe o bancă, mi-a cerut să-mi fac una pentru jucăriile ei. Am promis să repet nu numai forma, ci și culoarea structurii. M-am gândit mult timp la alegerea materialului. La început am vrut să ia sârmă și crenguțe din copaci. Dar aceasta s-ar fi dovedit a fi o ambarcațiune complet diferită. Apoi am decis să fac totul dintr-un carton gros dintr-o cutie pentru ambalarea mărfurilor.

Pentru a funcționa, trebuie să găsiți următoarele componente:
- o bucată de carton foarte dens (din cutie);
- hârtie colorată (maro închis și negru);
- foarfece;
- trei brochete din lemn pentru produse;
- un tub de lipici PVA;
- fotografie bancă.

Pentru început, trebuie să determinați dimensiunea bancii din fotografie. Produsul meu finit s-a dovedit a fi de asemenea dimensiuni: înălțimea banchetei cu spatele este de 12 cm, fără spate - 6 cm, lățimea plăcilor este de 15 cm, iar lățimea speculă - 7 cm. Apoi, trebuie să decupați toate detaliile necesare din carton gros. Acestea sunt: ​​două părți laterale (12 cm cu 8 cm); 8-10 benzi de 15 cm lungime și numai 1 cm lățime. În plus, tăiați trei brochete din lemn, astfel încât lungimea lor să fie de aproximativ 12,5 cm.

carton gros


Lipiți părțile laterale cu hârtie de culoare neagră, pe ambele părți. Și înfășurați fiecare bandă (dostochka) într-o foaie de culoare maro închis. Lăsați lipiciul să se usuce complet pentru a-l face mai durabil. Pentru a prelungi durata de viață a produsului, îl puteți înfășura și cu bandă.

lipici piesele


Acum ar trebui să începeți să asamblați piesele. Luați bețișoarele de lemn și fixați-le pe una dintre părțile laterale. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți trei găuri superficiale pe piesa de prelucrat (pentru a nu trece prin acestea). Turnați lipici în ele și puneți bețișoarele în acele locuri într-o poziție verticală.

începeți să asamblați piese


De îndată ce lipiciul se usucă, întoarceți lucrările și procedați la fel cu partea a doua. Încercați să păstrați piesele uniform și paralele între ele.

magazin de asamblare


Iată un astfel de cadru.

magazin de asamblare


Acum trebuie să lipiți lucrurile mărunte pe bancă. Lipiți marginile spațiilor negre cu lipici și aplicați dungi maro la o anumită distanță. Potrivire inferioară 4 popi.

magazin de asamblare


În continuare, trebuie să întoarceți piesa și să lipiți încă 4 benzi la marginea superioară.

magazin de asamblare


De îndată ce lipiciul se usucă pe întregul produs, întoarceți ambarcațiunea și verificați rezistența băncii. Pentru a face acest lucru, trebuie să eșuați puțin și să trageți detaliile. Fiica mea, văzând lacul, a spus o singură frază care mi-a amuzat vanitatea: „Mulțumesc, asta am vrut”. Și-a plantat instant jucăriile și a început un joc interesant.

banc de jucării

banc de jucării
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat