DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Înger într-o minge de fire
Cel mai mult îmi place să lucrez cu fire, sunt cel mai maleabil și mai versatil material pentru meșteșuguri. Odată am încercat să fac o bilă de fir și a funcționat destul de bine. Apoi a apărut întrebarea de a o completa. Puteți realiza o compoziție de primăvară, așezând flori originale la mijloc Quilling. O altă opțiune este să completezi mingea cu un înger alb de fire. Vă aduc în atenție aceste frumoase ornamente decorative.

Pentru a lucra, ar trebui să pregătiți următoarele componente:
- balon de talie medie;
- un tub de lipici PVA;
- o placă plată pentru lipici;
- foarfece;
- fire pentru tricotarea culorilor strălucitoare.

ar trebui să fie pregătit


Mai întâi vă voi spune cum să faceți o bilă de fire. Luați balonul și umflați-l, nu uitați să îl legați bine pentru a nu se dezumfla brusc. Se toarnă lipici PVA într-o farfurie plată, se diluează puțin cu apă.

umfla mingea


Alegeți firul cel mai strălucitor și cel mai frumos (în fotografie este liliac închis), începeți să-l scufundați treptat în lipici și să-l înfășurați cu atenție în jurul bilei. Încercați să saturați complet firul cu lipici. Atât de multe fire trebuie să se înfășoare în jurul bazei, astfel încât balonul să poată fi văzut în unele locuri. Imediat ce terminați înfășurarea firelor, tăiați capătul și fixați-l lângă coadă. Ungeți din nou întreaga suprafață a substratului cu un strat generos de adeziv PVA.

vânt firul din jurul mingii


Puneți baza finisată pe o pungă de plastic și puneți mingea lângă o baterie caldă pentru toată noaptea.
Când firele sunt complet uscate de lipici, îndepărtați bila de cauciuc. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să tăiați coada.

se lasă la uscat

scoate mingea


Acum trebuie să tăiați o gaură în prim-plan. Acesta poate fi 1/4 din volumul total al produsului.

tăiați o gaură


Dacă decideți să plasați o compoziție de primăvară într-o bilă, atunci luați flori strălucitoare făcute folosind tehnica quilling. Și atașați-le așa cum se arată în fotografie. Nu uitați să lipiciți o împletitură frumoasă sub formă de flori delicate de-a lungul perimetrului marginii tăiate.

decora mingea

decora mingea


Dacă doriți să decorați mingea cu o figură de înger, atunci în această etapă voi descrie procesul fabricării acesteia.
Așadar, luați un fir alb pentru tricotat și împrăștiați-l într-un cerc pe orice fundație solidă. Suficient vor fi 40-45 de rotații de fir. Se dovedește o piesă cu o lungime de 18 cm.

fir alb


Tăiați firele dintr-o margine folosind un cuțit de birou. Legați bucățile din mijloc cu fir.

taie firul


Separați capul pupa și bandajează-l.

Separați capul crizalelor


Faceți un al doilea fir de fir. Pentru a face acest lucru, luați o urzeală de 10 cm lățime și înfășurați firul de aproximativ 20 de ori. De această dată nu trebuie să tăiați, este important să eliminați cu atenție firele din urzeală. Se dovedește aripile unui înger.

Teseți o coadă de porc


Teseți împletitura celor șase fire - acestea vor fi mâinile crizalelor. Așezați acest gol lângă aripi. Chiar și în această etapă, trebuie să bandajezi talia în mijlocul produsului.

bandajează talia


Rămâne doar să decorați ambarcațiunile. Luați un fir de aur, formați o centură din ea, brățări pe brațele și părul unui înger.

mânere și înger de păr


Acum fixați ambarcațiunea în centrul mingii de fire. Puteți doar să atârnați un înger de centură. Iată o compoziție decorativă atât de frumoasă obținută din fire obișnuite de tricotat. Potrivit ca tematică un cadou în ziua numelui (ziua îngerului).

Înger într-o minge de fire
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat