DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Eliminarea aburirii vasului de toaletă
Încurajat de această lucrare se condensează pe rezervorul de spălare a toaletei, o baltă constantă sub ea, și lupta împotriva ei prin punerea și stoarcerea unei cârpe. Condensarea are loc datorită diferenței de temperatură din cameră și a pereților reci ai rezervorului, așa cum este apa furnizată pentru spălare este de obicei rece. Căutările în spațiile deschise ale Google și Yandex nu au dus la nimic - peste tot același lucru „... ventilație slabă și toarnă apă caldă în rezervor ...”. La urma urmei, este simplu - instalați un strat de izolație impermeabilă pe marginea caldului și a frigului, și spuneți-i condensul! Din păcate, m-am împiedicat de site-ul tău după ce am făcut această modificare, deci nu pot oferi fotografii detaliate (am folosit această revizuire de mai bine de un an, am fost mulțumit de rezultatul mai mult de (!), Așa că voi încerca să vă spun cât mai mult despre lucrări. Pentru a elimina condensul, veți avea nevoie de costuri minime , și puțină precizie.

Au fost utilizate următoarele instrumente și materiale:
1. Cuțit clerical, foarfece, bandă de măsurare, cheie și cap pentru 10.
2. Polietilenă spumată, grosime 8 - 10 mm., 1 mp (utilizată ca izolație și vândută în orice magazin de hardware)
3. Etanșant din silicon sanitar.

instrument


Începem prin scoaterea rezervorului de spălare. Oprim alimentarea cu apă, deșurubăm furtunul care furnizează apă rezervorului, folosind o cheie și o priză (opțiunile de montare sunt posibile), scoatem rezervorul din vasul de toaletă cu 10. Apoi, scoateți și deșurubați toate echipamentele de spălare din interiorul rezervorului. Spălăm rezervorul din interior cu orice detergent, îl ștergem și lăsăm deoparte rezervorul în lateral pentru a se usca bine. Acum este rândul să pregătim modelele căptușelii noastre în rezervorul de polietilenă spumată (denumit în continuare VP). Întindeți VP pe podea, așezați rezervorul așa cum este pe raftul toaletei. Încercuiește conturul de jos al fundului rezervorului din exterior, tăie piesa cu foarfece.

tăiați piesa de prelucrat cu foarfece


Introduceți semifabricatul de jos în interiorul rezervorului și apăsând-l cu atenție în jurul perimetrului, conturizați din nou VP-ul astfel încât VP să se întindă pe partea inferioară cu un mic decalaj în raport cu pereții verticali ai rezervorului. Următoarea etapă. Măsurăm înălțimea peretelui rezervorului din interior cu o bandă de măsură, de la inserția de jos tăiată până la marginea superioară a rezervorului, scădem 2-4 cm de la dimensiunea rezultată Pentru a putea reinstala capacul superior cu un buton în timpul asamblării finale. De asemenea, din interior, măsurăm perimetrul piesei de lucru VP pentru pereți, făcând în același timp o cotă arbitrară (aproximativ 10 cm.) Pentru o decupare mai exactă.

tăiați piesa de prelucrat cu foarfece


Punem VP-ul pentru pereții din interiorul rezervorului și, apăsând ușor de-a lungul suprafeței interioare, folosim un cuțit clerical pentru a realiza o tăietură a dublei VP la joncțiune.

tăiați piesa de prelucrat cu un cuțit


În continuare, începem montajul. Zigzag sigilantul în partea de jos a rezervorului, în jurul tuturor orificiilor pentru armături (nu trebuie să fie tăiate încă!) Și puneți căptușeala de jos de la VP. Asigurați-vă că aplicați un material de etanșare în jurul perimetrului dintre căptușeala de jos și pereții laterali. Apoi aplicați, de asemenea, cu un zig-zag, sigilant pe pereții laterali ai rezervorului și introduceți și îndreptați cu grijă căptușeala interioară din VP, asigurați-vă că treceți siliconul de-a lungul articulației verticale. Acum, că ambele părți ale VP sunt pe loc, treceți bine etanșantul la joncțiunea din partea de jos a VP și lateral, pentru că sigiliul complet dintre liner și rezervor este important pentru noi. Și acum trebuie să folosiți toaleta o zi cu o găleată de apă, siliconul ar trebui să se usuce cel puțin 24 de ore. Dar merită. După uscarea siliconului, puteți începe să asamblați și să instalați rezervorul nostru izolat.Tăiați toate deschiderile pentru armăturile interne cu un cuțit clerical, înainte de instalare, treceți etanșarea de-a lungul marginilor găurilor (nu uitați de șuruburile de montare) și instalați totul la locul său, inclusiv rezervorul în sine. Înainte de a porni apa, dacă este posibil, dați rezervorului încă 1,5-2 ore pentru a usca produsul de etanșare. IMPORTANT! Reglați nivelul apei sub căptușeala lipită! Pe lângă timpul de uscare, munca a durat 1,5 - 2 ore. Asta e tot.

setați piesa de prelucrat

sigilați de etanșare

Eliminarea aburirii vasului de toaletă

Eliminarea aburirii vasului de toaletă
Comentarii (6)
 1. feelloff
  #1 feelloff vizitatori 14 ianuarie 2015 08:30
  1
  Și doar am schimbat apa rece la cald. Acum spălarea este caldă (rareori avem cald) și nu există ceață sau condens. În plus, iarna este caldă în toaletă))
 2. Eugene
  #2 Eugene vizitatori 14 ianuarie 2015 15:12
  0
  Citat: feelloff
  Și doar am schimbat apa rece la cald. Acum spălarea este caldă (rareori avem cald) și nu există ceață sau condens. În plus, iarna este caldă în toaletă))

  Sunt de acord, poți. : coleg:
 3. Ivan
  #3 Ivan vizitatori 16 ianuarie 2016 13:34
  2
  Nu sunt de acord, pentru că fierbinte este de 2,5 ori mai scump decât frigul. Și acum aproape toată lumea are contoare. Dar înfășurarea unui furtun în jurul unei conducte fierbinți și alimentarea acestuia într-un rezervor poate și va economisi. Deși există multă apă în butoi, nu cred că va ajuta.
 4. Eugene
  #4 Eugene vizitatori 8 februarie 2016 17:23
  2
  În calitate de autor, în ziua a 3-a nu am aruncat nici o picătură de condens pe rezervor, sper că va continua și nu va scurge sub încălzitor în timp, nu am economisit sigilantul, toată sticla s-a dus, mulțumesc pentru ideea, în caz contrar, a fost o problemă reală cu acest rezervor.
 5. estimatorul
  #5 estimatorul vizitatori 21 iulie 2017 11:34
  2
  Eugene,
  Bună după-amiază Scrie puțin mai târziu. Cum se comportă rezervorul în prezent? Cum funcționează condensul? A dispărut complet? Vă rugăm, dezabonați-vă. Vreau să-i fac pe oamenii mei să facă asta. De asemenea, condensul chinuie umezeala din cadă.
 6. Invitat Sergey
  #6 Invitat Sergey vizitatori 26 aprilie 2019 16:11
  0
  Nu este realist să lipiți o singură bandă într-o singură bandă. Majoritatea tancurilor au o geometrie inegală. Realizat acasă din trei bucăți de perete lateral. Iarna, vom vedea cât de eficient va fi. Mulțumesc pentru articol, totul este foarte clar și inteligibil.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat