DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Imagine din tuburile de cocktail
Tubule pentru un cocktail - un material foarte fertil pentru creativitate. Sunt ușor de îndoit, tăiat și lipit rapid. Și dacă după multe vacanțe ați acumulat suficiente tuburi de plastic, atunci puteți visa și veți găsi un folos neobișnuit pentru ele. De exemplu, lipiți-le în jurul unui borcan de jumătate de litru, legați-vă cu un arc și veți obține o vază excelentă pentru un buchet de flori. Dacă tăiați paiele de 3-4 cm lungime și le coardați pe un fir, veți obține o bijuterie originală (margele și brățări) pentru fiica dvs. mică. În acest fel, puteți lipi rama pentru o fotografie de la o petrecere, puteți face jucării extraordinare de Crăciun și alte trucuri. Astăzi vă oferim o clasă magistrală pas cu pas pentru a face o imagine simplă cu imaginea florilor, compusă din segmente din tuburi de cocktail.

Pregătiți-vă pentru speculă astfel de materiale:
- o foaie de carton nu are o culoare prea strălucitoare (în fotografie este roz pal);
- foarfece care taie bine;
- un tub de lipici PVA;
- tuburi pentru cocktailuri, două lucruri mici de fiecare culoare: verde, alb, albastru, roșu, galben, violet.

Poza din tuburile de cocktail


Deci, fiecare tub trebuie să fie tăiat în bucăți de 1 cm, 1,5 cm și 0,5 cm. Numai că este necesar să se facă nu o tăietură uniformă, ci o înclinare. Acele fragmente care constau dintr-un „acordeon” trebuie tăiate în 4 părți și întinse. Taie paie verde astfel: una de 8 cm lungime și două de 6 cm lungime.

Poza din tuburile de cocktail


Acum pornește-ți toată creativitatea, visează-te și vino cu contururile viitoarei flori. Dacă îți este dificil să păstrezi imaginea în memorie, poți desena cu exactitate imaginea pe foaie doar cu atingeri ușoare ale unui simplu creion. Începeți cu tulpina (cea mai lungă linie verde), așezați-o în mijlocul frunzei. Paiele se așează ușor pe adezivul PVA. Pe deasupra tulpinii, lipici treptat bucățile colorate de paie. De exemplu, 7 bucăți de roșu, între ele 6 galbene, apoi un rând de violet și albastru, iar cea mai de sus lipici petalele albe.

Poza din tuburile de cocktail


Apoi, din tulpina principală, pe laturi, așezați două tulpini minore (segmente de 6 cm). În dreapta, formați un mugure roșu de 10 segmente, iar în stânga va fi o floare albastră (11 bucăți de petale).

Poza din tuburile de cocktail


În timp ce petalele mugurilor mici se usucă, întindeți și lipiți 4 frunze verzi. Pentru ei, este necesar să tăiați un tub verde în segmente de 0,5 cm lățime. Este mai bine să le aplicați exact pentru o gaură rotundă. Pliante pot fi de diferite forme și dimensiuni, toate de aceeași formă vor arăta frumos.

Poza din tuburile de cocktail


În plus, puteți forma o „iarbă” decorativă în partea de jos a părților tuburilor unde există un acordeon. Va arăta mai expresiv dacă alternați culorile. În această etapă, este necesar ca florile laterale mici să fie mai magnifice. Este mai bine să lipiciți petalele violet pe roșu, iar cele albastre merg bine cu galbenul. În centrul florii, lipiciți segmentele albe în mărime de 0,5 cm - acesta va fi centrul florii.

Poza din tuburile de cocktail


Iată o astfel de imagine originală obținută din tuburi pentru cocktail-uri. Rămâne să puneți lucrarea în cadru, să o agățați de perete și să admirați creația mâinilor voastre. Obținute foarte bine din segmente de paiete de cocktail sunt fluturi și libelule colorate viu.

Poza din tuburile de cocktail
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat