DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Carte surpriză
Suveniruri mici pe St. Valentine se bucură de fiecare iubitor. Este bine dacă prezentul este binevenit și plăcut. Pentru această sărbătoare este obișnuit să facem schimb de valentine. Acestea sunt cărți mici, cu cuvinte plăcute și declarații de dragoste. Dar nu vreau să cumpăr un carton standard cu aceleași dorințe poetice. Pentru tânărul meu, am vrut să fac ceva original și unic. Mi-am adunat toată creativitatea și asta am primit. Inima volumetrică a firului într-o cutie-carte. Poți face ceva similar pentru sufletul tău de suflet.

Pentru a lucra ai nevoie:
- o foaie de carton gros (este important să fie colorate pe ambele părți);
- o bucată de sârmă de aluminiu;
- fir pentru tricotat roșu închis;
- un tub de lipici PVA;
- foarfece;
- tot felul de adaosuri decorative (pene, panglici, paiete).

Trebuie să lucrez


Deci, mai întâi trebuie să faceți o inimă volumetrică. Pentru a face acest lucru, luați firul și răsuciți-l, dând forma unei inimi. Este mai bine să luați sârmă de aluminiu, se îndoaie foarte ușor și îi puteți da orice formă. Dacă este dificil de manipulat, atunci folosiți un clește.

faceți o inimă volumetrică


Înfășurați-l cu fir de tricotat roșu închis. Doar asigurați-vă că niciun spațiu gol nu este vizibil nicăieri. Se pare că aici este o astfel de inimă - principalul simbol al sărbătorii.

Înfășurați firul


Acum luați o foaie de carton color pe două fețe și trageți-o în pătrate. În total, trebuie să faceți 9 pătrate identice, latura fiecăruia este de 7 cm. Se obține o piesă de 21 cm cu 21 cm. Tăiați pătratele de colț. Pentru muncă, veți avea nevoie de un astfel de semifabricat în formă de cruce, așa cum se arată în fotografie.

desenează-l în pătrate


Îndoiți cele patru pătrate laterale spre interior. Se dovedește că al cincilea (mijlocul) pătrat va conține o surpriză sub formă de inimă.

îndoire


Acum treceți la decorarea celor patru pătrate extreme. Îți poți scrie dorințe colegului tău de suflet, postează fotografiile comune. Sau faceți mini carduri. De exemplu, lipiți o panglică frumoasă și două inimi roz pe ea, decorați cu pene mici roșii, scrieți „Iubire” cu fire obișnuite de tricotat, lipiți paiete și paiete.

mergi la decor

mergi la decor

mergi la decor


Nu uitați să lipiți panglici roșii strălucitoare de aproximativ 15 cm lungime la marginea fiecărei cutii.Aceasta se poate face folosind bandă sau lipici din țesătură.

Carte de felicitare surpriză cu inima de ață


Pune în centru o inimă volumetrică frumoasă pe care ai făcut-o din sârmă și fir. De asemenea, poate fi reîmprospătat un pic prin decorarea cu autocolante strălucitoare. Este mai bine să puneți ambarcațiunea într-o poziție verticală. Pentru a face acest lucru, lipici o bucată de bandă dublă față în centru și atașați deja o inimă la ea. Legați panglicele opuse (în perechi). Surpriza este gata.

Carte de felicitare surpriză cu inima de ață

Carte de felicitare surpriză cu inima de ață


Când coechipierul tău dezleagă panglicile, vei vedea că îi oferi inima ta caldă, luminoasă și iubitoare. Un suvenir minunat pentru vacanță.

Carte surpriză


Puteți ascunde orice alt obiect surpriză în piața centrală: o figurină înger, un mic animal de pluș, meșteșuguri cu ciocolată, pandantiv și cercei, un inel sau o sticlă de parfum ...
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat