DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Inima de bomboane
Dintele dulce va aprecia un suvenir atât de delicios. Este extrem de neobișnuit să prezinți bomboane iubitei tale într-o pungă urâtă din plastic transparent. Chiar dacă îl bandajezi cu o panglică strălucitoare sau strălucitoare, acest lucru nu va salva situația. Și dacă fata vede că v-ați gândit un suvenir, a făcut unele eforturi și a dat o bucată de suflet, făcând un astfel de un cadou, atunci recompensa nu va dura mult. Într-adevăr, numai un om îndrăgostit se poate descurca cu o astfel de meserie.

Pentru a lucra, pregătiți următoarele componente:
- o bucată de carton gros (dimensiuni de aproximativ 40 cm cu 30 cm);
- foarfece sau cuțit clerical;
- bandă cu două fețe;
- lipici PVA;
- hârtie ondulată roșie (sau șervețele de hârtie granate);
- dulciuri într-un înveliș roșu;
- panglici frumoase de culoare stacojie (1 m).

Pregătiți-vă pentru muncă


Deoarece culoarea principală a pasiunii și iubirii este considerată roșie, compoziția va fi realizată în această schemă de culori. Prin urmare, încercați să selectați toate componentele pentru lucrare exact așa cum este indicat în listă. În primul rând, trebuie să desenați o inimă mare pe o bucată de hârtie albă, cu dimensiunea de aproximativ 25x20 cm. Dacă nu știți să desenați, atunci găsiți imaginea potrivită pe Internet, imprimați-o pe o imprimantă, decupați-o și stencilul este gata.

atrage o inimă mare


Conform acestui stencil, două bucăți de aceeași dimensiune trebuie tăiate din carton gros.

tăiați stencilul


Folosind hârtie ondulată sau șervețele de hârtie trichard, trebuie să creați culoare și textură pentru semifabricatele de hârtie. Inimile pot fi vopsite cu acuarele și lipite cu hârtie colorată, dar acest lucru este banal. Este mai interesant să creăm un fundal volumetric. Așadar, luați adezivul PVA și întindeți-l pe partea de sus a cartonului. Amintiți-vă șervețelul cu mâinile și apăsați-l la suprafață. Deci se va lipi în unele locuri, iar în unele locuri se va crea un deal. Astfel, puteți obține o textură eterogenă frumoasă. În regulă, dacă marginile piesei nu sunt umplute, ele vor fi ascunse în pasul următor.

lipiți cu hârtie colorată


De-a lungul marginii întregii inimi, trebuie lipit banda dublă. Este mai bine să faceți acest lucru în părți, astfel încât să acopere uniform întreaga suprafață.

în jurul marginii inimii mele


De îndată ce scoateți stratul protector din bandă, începeți să lipiți dulciurile. Trebuie să faceți acest lucru peste marginea ambalajului și cât mai dens unul cu celălalt. Cel mai bine este să alegeți dulciuri în astfel de ambalaje precum în fotografie. Sunt cele mai mari potriviri și arată frumos. Cu cât bomboanele vor fi mai lungi, cu atât meseriile vor fi mai mari și mai voluminoase. Deși, totuși, trebuie să iei în considerare gustul prietenului tău de suflet.

lipește bomboane


Acum ia al doilea gol și lipeste-l de-a lungul întregului perimetru al marginii cu bandă dublă față în același mod.

lipește bomboane


Ținând mâinile, a doua inimă trebuie plasată pe o greutate paralelă cu prima și lipici capătul opus al ambalajului fiecărei bomboane.

lipește bomboane


Iată o inimă dulce atât de voluminoasă. Arată nu numai original, dar și apetisant.

Inima de bomboane


Rămâne doar să aranjați frumos un suvenir. Va fi suficient să legați o panglică stacojie și să formați un arc deasupra.

Inima de bomboane


Dacă doriți, puteți, de asemenea, să lipiciți dulciurile de pe partea de sus și de jos folosind banda dublu. Deci, darul se va dovedi mai delicios.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat