DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cutie de inimă dulce
Pentru a face o meserie interesantă - o cutie-cutie sub formă de inimă pentru Ziua Îndrăgostiților, nu veți avea nevoie de abilități speciale, ci doar de dorința și timpul.

Deci, de ce avem nevoie:
 • hârtie quilling,
 • hârtie albă simplă
 • carton obișnuit,
 • carton de culoare,
 • tesatura din satin
 • cauciuc spumant
 • Adeziv PVA
 • bandă scotch
 • capsator,
 • foarfece,
 • conținut de completat.


Inițial, determinăm dimensiunea viitorului produs. Pentru ca produsul dvs. să aibă dimensiunea perfectă, creați un șablon inițial al inimii din care vor pleca toate calculele. Puteți să-l desenați singur, sau să îl găsiți pe internet. Am tăiat două exemplare din carton obișnuit, unul standard, celălalt 0,5 cm mai mare, unul din hârtie obișnuită și unul din carton color. Cartonul simplu va fi cutia în sine, restul modelelor sunt pentru decorare. Apoi, este necesar să tăiați o bandă de carton cu o lățime, cum ar fi înălțimea jantei, și să adăugați încă 2-3 cm la această dimensiune.Lungimea benzii va fi egală cu circumferința șablonului inimii. Îndoim marginea în lățime la restul de 2-3 cm, o bandă uniformă pe întreaga lungime și facem tăieturi la fiecare centimetru. Pornind de la mijlocul inimii - un șablon de carton, aplicăm banda noastră și o fixăm cu grijă cu bandă. Dacă unul se suprapune puternic, atunci puteți tăia colțurile dungi. Și primești așa ceva.

dulce cutie de inimă


Acum luăm al doilea inimă goală, care este cu 0,5 cm mai mare și procedăm la fel. Ar trebui să obținem o cutie care se închide strâns. Acum să începem. Luăm hârtie quilling, accesorii de quilling sau o scobitoare tăiată, un șablon alb al unei inimi din hârtie simplă și lipici PVA. Din hârtie pentru quilling facem tot felul de bucle.

dulce cutie de inimă


Lipiți-le ușor pe șablonul nostru. Pentru lipire - înmuiați doar ondularea în lipici PVA, dar nu complet, ci doar partea inferioară. Obțineți partea superioară finalizată a capacului.

dulce cutie de inimă

dulce cutie de inimă


Când adezivul se usucă puțin, luați un panou de umplere și lipiți-l ușor pe capacul din carton.

dulce cutie de inimă


Puteți decora o parte cu carton color. Capacul este deja gata. După aceea, procedăm la decorarea părții inferioare. Întindem spumă pe fundul cutiei noastre de carton finite. Are nevoie de puțin, doar închide puțin fundul. Folosind un capsator, ușor, din interior, bateți țesătura în carton. După aceea, lipiți pe partea de jos a șablonului de carton colorat. După aceea, puteți completa conținutul căsuței dvs.

dulce cutie de inimă

dulce cutie de inimă


Astfel, obținem o parte superioară și inferioară a cutiei. În plus, puteți decora totul cu panglici de sărbătoare.

dulce cutie de inimă

dulce cutie de inimă


Atât de repede și ușor obțineți un original un cadou de Ziua Îndrăgostiților
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat