DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Beadwork este o modalitate destul de populară astăzi de a decora interiorul casei, oferindu-i căldură și confort. Pentru femeile meșteșugare moderne, sub puterea unui produs de orice complexitate, de la „bijuteriile” elementare la compoziții pline de drept. Dar să stăpânești această artă nu este deloc dificil nici măcar pentru un copil. Dimpotrivă, o imaginație sofisticată a copiilor este capabilă să ofere originalitate produselor.
Pentru părinții moderni, ai căror copii merg la clasele 1-3, problema performanței amatorilor este foarte familiară. Pentru aproape orice sărbătoare, copilul ar trebui să aducă la școală ce fel de lucruri - nu aveți un articol făcut manual, dar mamele și tații trebuie să le facă deseori. Acest articol va discuta despre modul de a crea un original și, cel mai important, nu prea complicat un cadou mărgele școlii.
Pentru a face un coș cu flori, veți avea nevoie de un fir pentru țesut și, de fapt, margele. Cantitatea de margele necesare depinde de mărimea sa. O necesitate pentru asta speculă este o margele de culori maro și verde (pentru un coș și frunze), dar culoarea florilor în sine poate fi orice, depinde complet de dorința stăpânului. Va fi nevoie de aproximativ 1,5 m de sârmă și 25-30 de grame de mărgele.
Produsul finit trebuie să fie format din următoarele părți:
1. Floarea 1 (mușețel);
2. Floarea 3 (biciul sudic);
3. Coș;
4. Frunze.

constau din astfel de părți

floare

constau din astfel de părți

Coșul


Pentru a crea orice produs din margele, trebuie mai întâi să pregătești tot ce ai nevoie. Pentru a face o mușețel, veți avea nevoie de 20 cm de sârmă și 2-3 grame de margele (170-180 buc). Mai întâi trebuie să faceți o buclă de fixare, apoi să formați 16 buc de mărgele și să filați firul liber prin bucla de fixare. Se dovedește o petală goală.

bucla de fixare

bucla de fixare

buclă


Este posibil să umpleți imediat petalele cu margele sau este posibilă după fabricarea a 5-6 petale, adică. floare întreagă.

o floare


Pentru a umple spațiul gol, trebuie să trageți 8 unități de margele și să faceți o buclă în jurul petalei. În total, sunt necesare 5-6 flori. Pentru a crea cel de-al doilea tip de flori, trebuie să creați o buclă și șiruri de margele albastre pe sârmă pentru a realiza o bandă de 5 cm.Veti avea nevoie de 3 astfel de segmente.Dupa aceea, conectați firul liber din trei segmente, aruncându-l în margele verzi. Coșul este destul de ușor. În primul rând, sunt colectate 5-6 unități de margele, care sunt conectate într-un inel. Apoi, există o creștere a rândurilor (numărul de margele din fiecare rând ar trebui să crească cu 3 buc). Rezultatul trebuie să fie o înălțime a coșului de 6-7 cm.

Coșul


Pentru frunze ai nevoie de margele verzi. Mai întâi trebuie să faceți o buclă de fixare. După aceea, procedați la fel cu rândurile următoare. Numărul de unități de margele din fiecare rând ar trebui să crească cu 1 sau 2 buc.

frunziș

frunziș


Din al nouălea rând, cantitatea de margele în același mod trebuie redusă treptat.

frunziș


Va fi nevoie de 4-5 frunze. După crearea tuturor elementelor necesare, trebuie să le conectați. Pentru a face acest lucru, flori și frunze sunt țesute în coș cu margini libere.

Coș cu flori din margele


Asta este totul! Rezultatul final vă va mulțumi cu siguranță.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat