DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Pandantiv din plastic
Astăzi, bijuteriile realizate folosind lut polimeric sau, cum se mai numește și plastic, au devenit foarte populare în lumea modei. Acest material este destul de bugetar, ieftin și, în afară de asta, este la dispoziția tuturor - din el puteți sculpta o varietate de figuri pentru copii, speculă pentru acasă - figurine, de exemplu, sau pentru a realiza decorațiuni originale și individuale. A spune că pandantivele sunt cele mai populare - pentru că sunt întotdeauna la vedere, probabil că nu merită, deoarece atât de mulți oameni știu despre acest lucru. Un pandantiv este primul lucru care îți atrage atenția când întâlnești o persoană, după haine. Și dacă acest pandantiv este și masiv - acesta este un plus destul de mare, deoarece din când în când pandantivele masive revin la modă. Acest atelier va arăta cât de ușor și într-un timp scurt să faci un pandantiv masiv, dar foarte frumos, realizat din lut polimeric, fără a cheltui o mulțime de materiale.

Deci, pentru a face munca avem nevoie:
- o bucată de hârtie pentru schiță;
- un creion (de preferat simplu și cu un stil moale, astfel încât să puteți fixa cu ușurință liniile);
- foarfece de hârtie și foarfece de manichiură (pentru a tăia o schiță);
- cutit clerical;
- un știft (pentru a rula uniform argila, dar dacă aveți o mașină de pastat, vă va facilita foarte mult sarcina);
- o suprafață plană solidă pe care vom extrage lut;
- hârtie sau pânză de ulei (care poate fi folosită ca substrat pentru lut);
- argilă polimerică din patru culori (poate fi luată după bunul plac, dar este necesar ca culorile să fie în armonie între ele). Clasa de master folosește argilă polimerică negru, verde închis, verde deschis și albastru;
- lanț (gros și lung);
- inele de legătură mari - 2 bucăți.

vom avea nevoie


Pasul 1
Mai întâi trebuie să desenați o schiță a viitorului pandantiv. Aliniem liniile cât mai mult, încercăm să facem cât mai puține găuri. În clasa de master, un pandantiv este realizat cu cuvântul „Dragoste”, dar puteți lua și orice alt cuvânt, dar unul mic, pentru a evita posibilele rupere de plastic și alte probleme. De asemenea, este recomandat să aranjați două, maxim trei litere într-un rând și, dacă cuvântul este mai lung, în două rânduri.

schita viitorului pandantiv


Pasul 2
Taiem schița cu ajutorul foarfecelor mari de-a lungul conturului, apoi completăm tăierea cu foarfece de unghii, perfecționăm toate liniile. Este necesar să încercați pe o schiță pentru un strat laminat din lut polimeric. Pentru a face un strat subțire de lut, trebuie mai întâi să frământați bine argila în sine, apoi să o rostogoliți într-o bilă, să începeți să aplatizați de la centru spre margini cu degetele. Când stratul devine 3-4 mm grosime, trebuie să îl așezați fie într-o mașină de lipit, fie să-l rolați cu un știft pe o suprafață plană acoperită cu film sau hârtie (dar este mai bine să luați filmul) la o grosime de 2 mm.

Tăiați schița


Pasul 3
În continuare, trebuie să tăiați cu atenție cuvântul cu ajutorul unui cuțit clerical, asigurându-vă în același timp că schița nu alunecă de pe stratul de lut polimeric.

tăiați cuvântul folosind clerical n


Pasul 4
Aliniați și netezi toate marginile pandantivului cu degetele sau stivele. Luăm puțin argilă polimerică verde închis, o rulăm într-o fâșie subțire, nu mai mult de o bandă de milimetru, și înfățișăm crengile de pe pandantiv, așa cum se arată în fotografie. Vă puteți gândi absolut la orice aranjament de germeni.

aliniați și neteziți


Pasul 5
Cu argilă polimerică verde deschisă (anterior masată și rulată) realizăm bile de petale (sau bile de frunze, pentru care este mai convenabil) pe varză.

faceți bile de petale


Pasul 6
Din plastic albastru realizăm cercurile puțin mai mult și aranjăm la întâmplare pandantivul.

faceți bile de petale


Pasul 7
Folosind un ac, realizăm mici perforații în secțiunile verde deschis și albastru al pandantivului.

decora pandantivul


Pasul 8
Cu același ac, facem două găuri prin partea superioară a pandantivului, astfel încât să puteți atașa apoi lanțul.

decora pandantivul


Pasul 9
Coacem pandantivul în modul indicat în instrucțiunile pentru lut. Luăm un lanț și inele de conectare.

atașăm un lanț


Pasul 10
Fixați cu atenție lanțul de pandantiv cu inelul de conectare.

atașăm un lanț


Pasul 11
În același mod, fixăm lanțul pe partea cealaltă.

atașăm un lanț


Pandantivul este gata! Purtați-vă la sănătate!

Pandantiv din plastic

Pandantiv din plastic
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat