DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Ideea board pentru oameni creativi
Ideea board este un dispozitiv conceput pentru a vă păstra mereu ideile, gândurile și proiectele înaintea ochilor. Pentru a fi foarte simplu, este suficient să ai la îndemână o foaie de placaj, o riglă, un creion, perii și vopsele (ulei artistic sau acril pe lemn). În ceea ce privește designul acestui produs, această întrebare este lăsată la latitudinea dumneavoastră. Cu toate acestea, se crede că, deoarece tabloul de idei este atașat ulterior deasupra desktopului, acesta ar trebui să se potrivească organic în interiorul camerei.
Deci, luăm o foaie de placaj și o tăiem, după ce măsurăm dimensiunile necesare cu o riglă. Și pentru ca ulterior vopseaua să fie uniformă, vă sfătuiesc să lăsați cu atenție suprafața și părțile laterale ale tăieturii cu o bucată de șmirghel. Apoi, folosind un burete de spumă, aplicați vopsea pe suprafața de lucru a plăcii și lăsați-o să se usuce complet. Un aspect mai spectaculos și finalizat va oferi produsului un model care se execută în colțul din dreapta jos / stânga sau în jurul întregului perimetru. Puteți transfera pe placaj în două moduri:
• folosind un stencil (decupăm un desen din hârtie și, aplicându-l pe tablă, îl transferăm cu un burete);
• folosirea unei perii subțiri (după realizarea unei schițe preliminare cu un creion).
Aș dori, de asemenea, să spun despre cadru: un produs bine lustruit nu are nevoie. Dar dacă vedeți crestături la marginile placajului, le puteți ascunde folosind colțuri obișnuite de plastic (vândute la orice magazin de hardware). Colțurile sunt fixate pe un adeziv de construcție special conceput pentru aceasta, iar îmbinările sunt încadrate, ceea ce se realizează prin tunderea părții lor frontale la un unghi de 45 de grade. Partea este tăiată în funcție de lățimea placajului, cârligul este bătut în cuie pe spate.

Consiliul de idei creative

Consiliul de idei creative

Consiliul de idei creative

Consiliul de idei creative

Consiliul de idei creative

Consiliul de idei creative


Acum că produsul este gata, acesta poate fi agățat pe perete pentru o utilizare viitoare: notele, fotografiile și desenele sunt atașate pe tablă folosind butoane și mutate în conformitate cu propriile planuri.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat