DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Guler original cu broderie
Recent, clemele au devenit foarte populare. Sunt deosebit de apreciate pentru tricotarea manuală. Pot fi decorate cu margele, cusături și mult mai mult decât altele, dar astăzi voi vorbi despre cum să tricotăm un guler și să îl decorez cu broderie cel puțin elementară. Deci Pentru clema noastră avem nevoie de două frânturi de fir de culori diferite. Culoarea principală este albul cu paiete deja cusute pe fir, am folosit fire negre pentru broderie. De asemenea, la îndemână trebuie să aveți ace de tricotat, un cârlig și un ac mare „țigan”.

Guler original cu broderie


Este important să ne amintim că firul de broderie trebuie să fie cu cel puțin 40% mai subțire decât firul principal. De exemplu, dacă principalul meu trece la 3, celălalt merge la 1,5 grosime. Colectăm 70 de bucle pe ace de tricotat și le împletim cu tricotul greșit.

Guler original cu broderie


Tricotăm tot gulerul cu un model de ciorap, în care partea greșită alternează cu cea din față. Nu aglomerați clema cu modele și broderii (chiar dacă este doar un singur element mic) simultan. În primul rând, nu arată foarte frumos. În al doilea rând, utilizarea altor modele poate complica procesul de broderie, mai ales atunci când trebuie să numeri numărul de „cruci”. Alegeți singur lungimea clemei. Am făcut-o în două rânduri, lăsând puțin spațiu liber pentru gulerul jachetei, astfel încât lungimea aproximativă este de 110 centimetri.

Guler original cu broderie


Nu aș sfătui să fac o lungime de 3 ture. Lățimea clemei noastre este de aproximativ 40-45 de centimetri, în funcție de densitatea de tricotat și ață. Trei viraje, iar aceasta este de aproape doi metri, de o astfel de lățime va arăta ridicol, pe lângă faptul că purtarea este incomodă. După ce a terminat de tricotat o eșarfă, scoateți buclele, lăsând ultima.

Guler original cu broderie


Apoi conectăm ambele margini ale eșarfei cu un cârlig, astfel încât să obținem un guler.

Guler original cu broderie

Guler original cu broderie

Guler original cu broderie


Trebuie menționat că începutul eșarfei va fi puțin mai larg decât sfârșitul, deși există și există 70 de bucle. Acest lucru se datorează faptului că începerea tricotării este întotdeauna mai liberă. Mai mult, odată cu contracția finală a buclelor, lățimea se îngustează. Nu trebuie să vă fie frică de acest lucru, dar principalul lucru de reținut este să calculați corect conexiunea. Aici trebuie să obținem o astfel de cusătură pe partea din față după ce ne-am alăturat.

Guler original cu broderie


Apoi continuați la broderie. Vom avea nevoie de un ac cu un ochi mare pentru a putea popula liber firul.

Guler original cu broderie


Pentru broderie, am ales un fluture - primul lucru care mi-a atras atenția. Dacă nu puteți calcula modelul de broderie fără schema anterioară, este mai bine să îl găsiți într-o carte sau pe Internet. Puteți desena singur un model și abia apoi îl brodați. În acest caz, o celulă din caiet ar trebui să fie considerată ca o cruce și jumătate. În primul rând, brodează corpul și aripile.

Guler original cu broderie


broderie Arăta frumos, firele nu trebuie strânse, trebuie lăsate puțin desfăcute. Apoi brodează antenele. Pentru a face acest lucru, folosim metoda obișnuită de a coase „acul înainte” sau „acul înapoi”.

Guler original cu broderie


Aceasta este totul. Avem clema originală a fluturilor.

Guler original cu broderie


Cu tricotat gratuit, eșarfa se poate roti. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, înmuiați-l mai întâi în cald (în niciun caz în cald !!!), apoi în apă rece. Strângeți ușor apa și lăsați-o să se usuce. După o recepție atât de simplă, firele se vor îndrepta și veți avea o clemă largă și frumoasă.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat