DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Fulg de zăpadă ondulat
O altă tehnică nu mai puțin interesantă a creativității este hârtia ondulată. Această lucrare este în sine un material interesant. Dar fața este un fel de construcție. Folosind bastoane mici de lemn, tuburile mici sunt utilizate pentru a crea tuburi (borduri). Aceasta este așa-numita artă a rulării pe hârtie. Astfel de tuburi de tuns luminoase pot fi fixate cu lipici sau plastilină. Această tehnică are mai multe tipuri: tundere volumetrică sau contur, plană sau multistrat. Astăzi veți învăța cum să faceți un fulg de zăpadă din hârtie ondulată pe bază de plastilină.
Pentru munca de care aveți nevoie:
- orice bază (puteți doar carton cu o formă frumoasă);
- plastilina (este mai bine să luați tonul de hârtie);
- hârtie ondulată albastră (dacă baza este o nuanță albastră, atunci puteți lua hârtie albă);
- rigla și creionul sunt simple;
- foarfece;
- un băț subțire de lemn (o scobitoare sau o broască fără margini ascuțite).

materiale


Folosind o riglă, desenați un contur al creionului al fulgilor de zăpadă. Poate fi de orice formă și dimensiune. Fulgi de zăpadă arată un design complex. În fotografie aceasta este cea mai simplă intersecție de 4 linii drepte.

trage o


Acum luați plastilina și acoperiți-o cu toate liniile desenate cu un creion. Pentru a face acest lucru, rostogoliți-l sub formă de cârnați și lipiți-l de carton. Încercați să mențineți stratul de plastilină suficient de ridicat, deoarece altfel tunderea hârtiei va cădea pur și simplu. Este mai bine să alegeți plasticina pentru culoarea hârtiei ondulate, astfel încât spațiile goale să nu fie vizibile.

sculptă din plastilină


Luați hârtie ondulată și tăiați trei benzi de 1-1,5 cm lățime. Desfaceți-le pe toată lungimea.

Fulg de zăpadă ondulat


Tăiați aceste dungi în pătrate. Dacă se va dovedi a fi 1,5x1,5 cm, atunci lucrarea va părea mai voluminoasă, dacă 1x1 cm - atunci puțin plat.

Fulg de zăpadă ondulat


Acum ia o cutie. Puneți un băț de lemn în mijlocul său și înfășurați marginile în jurul lui cu degetele.

Fulg de zăpadă ondulat


Fără a scoate piesa de prelucrat de pe băț, fixați-o de plasticină și lipiți-o în ea. Trageți batonul, tubul de hârtie rămâne în baza de plastilină. Așa că continuați să completați toate părțile fulgului de zăpadă.

Fulg de zăpadă ondulat


Tunderea hârtiei mai strânsă va fi amplasată una cu cealaltă, cu atât opera va fi mai magnifică. Încercați să umpleți baza de plastilină nu numai pe partea de sus a produsului, ci și pe părțile laterale.

Fulg de zăpadă ondulat


Când terminați să completați toate părțile fulgului de zăpadă, inspectați cu atenție lucrul din nou. Dacă observați marginile goale sau uneori aruncând o privire de argilă, este important să corectați astfel de erori, astfel încât lucrarea să fie mai precisă.

Fulg de zăpadă ondulat


Un astfel de fulg de zăpadă frumos și magnific este obținut din hârtia ondulată folosind tehnica „tundere”.

Fulg de zăpadă ondulat


Puteți părăsi această slujbă. Ca opțiune, transformați acest blank într-o frumoasă carte de iarnă, completându-l cu paiete și felicitări poetice. Sau tăiați un fulg de zăpadă de-a lungul conturului, atașați un fir și agățați-l de un brad de Crăciun ca jucărie.Puteți lipi un magnet de el și să-l lipiți pe frigider. Într-un cuvânt, conectează-ți imaginația și continuă să creezi ...
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat