DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Coroana pentru regina zăpezii
Zimushka-iarna este în plină dezvoltare ... Această perioadă a anului este cu adevărat magică! La urma urmei, nu numai copiii, dar și adulții nu se obosesc să creadă în minuni, ci iubesc basmele, mai ales de Anul Nou sau de Crăciun. Să ne cufundăm în lumea minunată a personajelor de basm. Probabil că nu există o singură persoană în țara noastră care să nu citească sau să privească basmul Reginei zăpezii. Această frumusețe înghețată a câștigat inimile multor bărbați, iar copiii, privind-o, sunt convinși că răul nu arată întotdeauna urât. Nu este dificil să spui povestea copiilor tăi, dar poți să o joci. Nu este dificil să-ți faci costumul Reginei Zăpezii. O foaie albă decorată cu tinsel, fulgi de zăpadă de paie se va potrivi cu acest personaj. Dar cum rămâne cu coroana? O opțiune ușoară, rapidă și cu costuri reduse poate fi văzută în clasa de master prezentată mai jos.

Materiale necesare. Deci, pentru a crea coroana, avem nevoie de:
• O bucată mică de linoleum vechi (sau orice alt material elastic care își păstrează bine forma).
• O bucată de țesătură albă (pentru partea greșită a coroanei). Este mai bine să luați material din bumbac, astfel încât contactul capului cu coroana să nu provoace alergii și să fie plăcut.
• Foarfece ascuțite sau cuțit clerical.
• Pistolul „fierbinte” (poate fi înlocuit cu un alt clei - „cuie lichide”, „Moment”).
• Elemente de decor (paiete, fulgi de zăpadă, margele etc.).
• Contur pentru desen (este mai bine dacă va fi cu paiete).
• „Bindweed” nu are împletitura lată de argint.
• Palarie (sau elastic regulat) - pentru fixarea coroanei pe cap.

coroane pentru regina zăpezii


Toate materialele necesare sunt gata, puteți continua!
Determinarea dimensiunii și formei. În primul rând, decideți forma și dimensiunea coroanei. Acest lucru se poate face folosind o foaie de ziar obișnuită. Desenați presupusa coroană pe ziar, decupați-o și atașați-o la cap (al vostru sau al copilului dvs., depinde de cine este acest căptușel). Este mai bine dacă coroana va avea dinți înalți și joși imitând „vârfurile” de zăpadă. Utilizarea unui semifabricat de hârtie este convenabil prin faptul că poate fi ușor ajustată cu foarfeca. Transferul modelelor coroanei în linoleum. Când forma și mărimea sunt determinate, cu ajutorul unui stilou, stilou sau marker, simțim semifabricatul rezultat pe linoleum și îl tăiem cu foarfece sau cuțit de birou. Puteți utiliza forma și dimensiunea finite pentru capul mediu al unui adult. Lungime - 39-40 cm. Înălțimea unui dinte mare este de 20 cm, dimensiunea proeminențelor mici este de 13 cm. Așa arată viitoarea coroană din partea greșită.

coroane pentru regina zăpezii


Decorarea interiorului coroanei. Pentru ca coroana să arate plăcut estetic din interior, trebuie să luați țesătură de bumbac (de preferință albă), tăiată la dimensiunea coroanei (fără alocații) și să o lipiți de partea greșită cu un pistol fierbinte.

coroane pentru regina zăpezii


Decorarea părții exterioare a coroanei. Acum cel mai interesant lucru este decorarea exterioară a coroanei. Aici puteți include toată revolta imaginației voastre. Puteți folosi ceea ce este frumos la îndemână - margele, strasuri, paiete, nasturi. Singura limitare este ca tema elementelor de decorare să fie legată de perioada de iarnă a anului. Puteți oferi acest tip de decor.

coroane pentru regina zăpezii


Acum trebuie să închideți „coastele” coroanei, folosind un „bindweed” argintiu. Fără a tăia banda din „bilă”, treptat, pas cu pas, trebuie să lipiți împletitura în secțiuni mici la suprafața coroanei, apăsând-o bine.

coroane pentru regina zăpezii

coroane pentru regina zăpezii

coroane pentru regina zăpezii


Pentru a da strălucire coroanei, puteți utiliza conturul special al desenului pe sticlă, creând modele complexe.

lipici

coroane pentru regina zăpezii


După uscare, acest contur își pierde nuanța albă și capătă o strălucire frumoasă albastru-verde-auriu.

coroane pentru regina zăpezii


Fixarea coroanei. Rămâne să atașați o pălărie (sau regulată) elastică, astfel încât coroana să fie ținută fermă pe cap. Plecând ușor de marginea inferioară a coroanei, trebuie să faceți o gaură pentru fixarea elasticului. Puteți utiliza o foarfecă awl, punch sau simple. Introduceți elasticul prin ajustarea lungimii la dimensiunea dorită a capului.

coroane pentru regina zăpezii

coroane pentru regina zăpezii


Asta este totul! Doar câteva ore de creativitate, un minim de materiale și o pălărie minunată pentru personajul unui basm este gata.

coroane pentru regina zăpezii

coroane pentru regina zăpezii
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat