DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » "Imagine cu fire și cuie" Câteva pisici îndrăgostite "
Desigur, tehnica de artă a corzilor este atât de captivantă încât este pur și simplu imposibil să te bazezi pe mai multe opere. Vreau să creez tot mai multe capodopere în miniatură. Recent, pe Internet, am întâlnit o imagine interesantă în care sunt prezentate câteva pisici îndrăgostite și am decis să fac o imagine cu fire și cuie pe baza ei. Îmi plac foarte mult aceste animale și încerc să le surprind în diferite tehnici, astfel încât să am cât mai multă muncă cu prezența acestor animale de companie fermecătoare cu mustachioed. Dacă, de asemenea, nu sunteți indiferent față de aceste animale, atunci vă propun să vă faceți o imagine frumoasă.

Pentru a-l crea, am pregătit:
- tabla din lemn (30 cm cu 17 cm);
- cuișoare decorative (două pachete de 150 de bucăți fiecare);
- ciocan, clește, clește;
- fire de kapron de negru, alb și roșu;
- o riglă și un creion simplu;
- imaginea sigiliilor pe o foaie de hârtie.

Imagine cu fire și cuie


Pasul 1. Pentru munca mea, am luat obișnuitul tablă de lemn de tocat. Am fost atras de forma sa și de gaura finisată, pentru care va fi posibil să atașați imaginea la perete. Mai întâi, pe tabla cu o riglă și un creion, am desenat marginile imaginii. Lucrarea va avea dimensiunea de 25x16 cm. Pentru aceasta, am retras 0,5 cm de la trei margini și 5 cm de la vârf (din punctul cel mai înalt). Am desenat un cadru în jurul perimetrului plăcii și am pus crestături (puncte) pe liniile aflate la o distanță de 1 cm. Apoi am transferat imaginea pisicilor pe o suprafață de lemn. Acest lucru este foarte ușor de făcut prin tăierea desenului în părți (este mai ușor să încercuiești fiecare parte individuală cu un creion). Și, de asemenea, pe toate liniile, ea a pus crestături la o distanță de aproximativ 1 cm.
Sfat! Este necesar să se ia în considerare cu atenție locația punctelor la intersecțiile desenelor, frumusețea rezultatului final va depinde de acest lucru.

Imagine cu fire și cuie


Pasul 2. Apoi a trebuit să conduc o garoafă în fiecare punct. Pentru a-mi facilita munca, am făcut o groază și am făcut găuri superficiale în toate crestăturile. Apoi am introdus cuișoarele în ele, le-am ținut cu clește și le-am condus. Este foarte convenabil să lucrez cu clește, nu numai că mi-au salvat degetele de la răni, dar mi-au permis să conduc toate unghiile la aceeași adâncime.
Sfat! Încercați să vă asigurați că toate sunt înfundate uniform și paralel între ele.

Pasul 3. În această etapă, folosind firul de nailon alb, am creat fundalul imaginii. Pentru aceasta, firul a fost legat cu atenție și încet prin capacele garoafelor. La început m-am agățat de fiecare garoafă, apoi printr-una și apoi prin câteva.
Sfat! Bobinele pot fi realizate într-o anumită ordine, dar am împletit haotic și s-a dovedit frumos și. Folosind un fir de capron negru, am întocmit imagini cu sigilii cu sigilii. Aici trebuie să monitorizați cu atenție dacă firul este agățat pe capul fiecărui știft. Cu cât încercați mai mult pe această perioadă de muncă, cu atât va fi mai frumoasă imaginea. Era necesar un fir roșu pentru a crea inimi.

Imagine cu fire și cuie


Astfel, s-a obținut o imagine frumoasă, delicată și originală.

Imagine cu fire și cuie


Și acum peretele camerei mele este decorat cu trei lucrări în tehnica de artă a șirului: o pereche de pisici îndrăgostite, un copac și un bărbat cu o doamnă de inimi.

Imagine cu fire și cuie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat