DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
»Materiale pentru 16.08.2019

Ce tăietor va lua rulmentul

Uneori este necesar să se șanțeze inelul exterior al rulmentului de-a lungul diametrului sau capătului. Având în vedere duritatea ridicată a oțelului de rulment, ce tăietor trebuie selectat pentru această operație pe un strung?

Racordarea metalului cu niturile

Sudura cu nituri electrice este utilizată pe scară largă în industrie pentru îmbinarea structurilor subțire de tablă. În scopuri interne, este deseori mai ușor de gătit cu o cusătură obișnuită, dar există excepții. Sudarea la fața locului poate fi necesară atunci când

Cum să faceți rapid un desktop pentru țevile din PVC

Această nevoie apare în cazul lipsei temporare de bani pentru achiziționarea de mobilier nou. Acest tabel se face în 25-30 de minute, dacă este necesar, poate fi, de asemenea, demontat rapid.

Cum să îngheți ardeii pentru a economisi spațiu în frigider

Iarna, nu îți dorești niciodată mâncăruri gustoase, cu gură, satisfăcătoare și sănătoase. Sunt ușor de creat, având în stoc diverse preparate care pot fi făcute cu ușurință pentru utilizarea viitoare, chiar și fără abilități speciale de gătit. Tot pentru asta
«Fă-o singur - fă-o singur"- un site de produse de casă interesante, fabricate din materiale și obiecte improvizate acasă. Cursuri de pas cu pas, cu fotografii și descrieri, tehnologii, exemple de lucru - tot ceea ce are nevoie de un maestru adevărat sau doar de un meșter pentru lucrări cu ac. Meserii de orice complexitate, o selecție mare de direcții și idei pentru creativitate.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat