DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
»Materiale pentru 08/06/2019

Splicer de fuziune de 12 volți pentru sudarea subțire a metalelor

Uneori este nevoie de sudarea electrică a pieselor mici, care nu vor fi supuse unei încărcări grave. În absența unei mașini de sudare, această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul unei baterii și a unei tije de grafit dintr-o baterie deget.

Recoltarea cartofilor cu un tractor de mers pe jos. Cum să perfecționeze un săpător de cartofi

Toate tractoarele moderne care se află în spate au un set de atașamente pentru diverse lucrări agricole. Cu ajutorul lor, este mult mai ușor să pregătești solul, să realizezi îngrijiri și să recoltezi. Este mult mai ușor să săpați cartofii cu

Tambur de găleată din plastic convenabil pentru depozitarea furtunului de grădină

Furtunurile de udare pe un site personal sau din țară servesc mai mult de un an. Pentru a nu se deteriora mai mult, trebuie colectate după utilizare și depozitate într-un loc retras protejat de soare și alți factori externi adversi.

Cum să faceți singur un polizor dintr-un polizor obișnuit

Cumpărarea unei șlefuite fabricate din fabrică este costisitoare. De asemenea, râșnița industrială are dimensiuni mari, iar pentru instalarea sa poate fi necesară o zonă semnificativă. Dar există o oportunitate de a face acest lucru
«Fă-o singur - fă-o singur"- un site de produse de casă interesante, fabricate din materiale și obiecte improvizate acasă. Cursuri de pas cu pas, cu fotografii și descrieri, tehnologii, exemple de lucru - tot ceea ce are nevoie de un maestru adevărat sau doar de un meșter pentru lucrări cu ac. Meserii de orice complexitate, o selecție mare de direcții și idei pentru creativitate.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat