DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Garaj din eurofență
Pentru construcția unui garaj de 4x6 m, sunt necesare coloane de beton și dale de la gardul euro. Nu a trebuit să comandăm plăcile, deoarece avem propriul nostru atelier de producere a plăcilor. Trebuie să comandați plăci și stâlpi, respectiv cu dimensiunea garajului selectat. Locul trebuie să fie convenabil pentru intrarea și ieșirea mașinii. De asemenea, este necesar să se coordoneze cu vecinii, pentru a nu avea inconveniente.

Garaj din eurofență


Dacă ați ales un loc pentru construcția unui garaj și ați fost de acord cu toate, rămâne să găsiți o companie de încredere în orașul dvs. și să comandați materialul. Plăcile Eurofence trebuie să fie netede, fără pori. Ca urmare a umidității, apa pătrunde în pori și în cazul înghețului se transformă în gheață. Prin urmare, există riscul de distrugere a plăcilor. O placă standard are o dimensiune de 200x450x4 și o greutate de cel puțin 70 kg. Plăcile trebuie să aibă o armare adecvată, care, din păcate, poate fi verificată doar la fața locului. Fără armare, calitatea plăcilor este scăzută, iar rezistența și fiabilitatea sunt reduse în mod natural.

Garaj din eurofență

Garaj din eurofență


Am instalat un garaj lângă casă. Totul este arătat în fotografii. Inițial, stâlpii de beton au fost instalați în jurul perimetrului garajului, după care au fost turnați cu mortar de ciment. Instalarea este rapidă și ușoară. Un astfel de garaj poate fi ușor demontat și instalat în alt loc. Fiecare palier este format din patru plăci, o înălțime de 2 m. Apoi am pregătit pădurea, am instalat-o pe plăci și am consolidat placajul rezistent la umiditate. Pe placaj puteți monta plăci moi, podele, ardezie, orice doriți. Am construit un garaj literalmente într-o zi, cu condiția ca plăcile și materialul să fie gata. Cel puțin arată frumos, iar mașina nu este pe stradă. Fotografia noastră a garajului din eurofență.

Garaj din eurofență
Comentarii (3)
 1. Roma
  #1 Roma vizitatori 31 decembrie 2016 12:44
  2
  M-am gândit la asta foarte creativ și am găsit acest link.
 2. bob
  #2 bob vizitatori 5 decembrie 2017 08:58
  0
  mdyayaya, aceasta nu este o recenzie
 3. Vadim
  #3 Vadim vizitatori 24 decembrie 2017 22:38
  3
  La ce adâncime au fost îngropate posturile? Cât timp sunt? Cu ce ​​au umplut podeaua garajului? Cum te descurci cu economisirea solului iarna? Dacă apa este aproape, iar stâlpii nu sunt săpați adânc și coroana inferioară a plăcilor se află pe pământ, atunci se va destrăma într-o iarnă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat