DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Cutie de ace sub forma unei mașini de cusut
Când copiii cresc și încep să ridice un ac cu un fir, trebuie să insuflați imediat atitudinea corectă față de ac. Nu ar trebui să se închidă nicăieri. Și aici acele ajung la salvare sub formă de jucării mici. Copiii cu o mare dorință îi coc cu ace acolo. Haideți să facem împreună o simplă jucărie funcțională moale, care va servi o cauză bună, iar ace din casa dvs. nu vor fi în locuri neașteptate.

tăiați părțile de hârtie


Modelul poate fi mărit de tine la orice dimensiune, dar vă propun să faceți baza unui burete de spumă, este mic. Deci, tăiați părțile de hârtie. Dimensiunile laturilor dreptunghiului pe care le-am tăiat din carton coincid în formă cu buretele luat.

Tăiați detaliile din țesătură


Am tăiat detaliile din țesătură în modele de hârtie, lăsând o marjă mică pentru cusături peste tot și lăsând un pic mai mult pentru modelul de carton. Fabricăm țesătura pentru înfășurarea buretelui chiar și cu rezerve mari, astfel încât să-l putem înfășura și trage țesătura pe partea din spate.

Puneți partea de carton


Punem partea din carton în centru, tragem lipici de-a lungul conturului său.

benzi de lipici


Profitați de momentul „Crystal”. Adezivul este bun, deoarece nu se usucă atât de repede, dar fixează perfect materialul. Răscordăm marginile pe benzile adezive și le presăm cu degetele sau cu o spatulă (pentru oricine este convenabil). Lăsați la uscat, puteți apăsa sarcina în jos pentru fiabilitate.

aplicați lipici


Luați un burete - nu este nimic vechi. Aplicați lipici pe una dintre suprafețe.

fixați-vă cu ace


Punem material pe el, pe partea din spate îl fixăm cu ace. Dacă nu o remediați, atunci va fi dificil să o coaseți la burete.

Fixăm bine țesătura


Fixați bine firele de țesătură pe spumă. Un pic dificil, dar nu dificil.

Adăugați


Adăugăm aceste două părți una de cealaltă.

coase peste margine


Și coase peste margine. Este posibil cu o cusătură ascunsă, în produsul final va fi complet invizibil, deoarece vom decora partea.

Continuăm să umplem produsul


Atașați detaliile mașinii. Umpleți ușor vârful, introduceți știftul de siguranță în el. Acesta va servi ca al doilea suport pentru patul cu ac și va aduce aspectul său mai aproape de o mașină de cusut reală. Continuăm să umplem produsul cu holofiber sau iernier sintetic, de preferință foarte strâns. Închidem gaura largă cu oval tăiat și o coase cu ajutorul cusăturii înapoi.

Determinați locația cazului


Determinăm locația corpului mașinii pe suport și o fixăm cu ace. Puneți piesa deoparte.

decorați bara de ac


Luăm totul din depozitele noastre pentru decorare - panglici din satin, nasturi, margele, împletitură diversă, bucată de sârmă, orice veți considera de cuviință. Este necesar să faceți o roată pentru o mașină de scris. Pentru a face acest lucru, luați un model cu un cerc cu un diametru mai mare, colectați de-a lungul marginii firului. În interior, puneți o bucată de poliester captusit și strângeți astfel încât să faceți o roată. Coaseți un buton la mijloc.
Pentru a forma știftul pe care se sprijină bobina de fir, luați o perlă, filați un fir subțire prin gaură. Apoi combinați capetele sârmei, mărgele rămâne în centru și răsuciți într-o direcție. Procedați la fel cu al doilea fir și mărgele. Treceți capetele sârmei în orificiul butonului, mai faceți câteva rotiri sub el și împingeți-l prin țesătură în mașină. Apoi coaseți butonul.

faceți o roată pentru mașini


Pe un ac, puneți o mică bobină de ață, inimi de lipici pentru frumusețe.Înfășurați peretele lateral al suportului cu bandă și lipiți-l. Poate fi cusută și cu o cusătură oarbă.
O bară de ac mică este făcută ca o roată, se folosește doar un cerc tăiat mai mic. Până la sfârșit nu strângem firul pentru a obține fundul. Lipim partea de pe suport pentru mașină și o decoram cu împletitură.

Cutie de ace sub forma unei mașini de cusut


Sub „piciorul” mașinii, am pus o bucată de țesătură, simulând materialul care va fi cusut. Poate fi decorat cu cusături aplicate, din dantelă sau mașină. Totul, bara noastră de ac este gata. Puteți să-l exploatați în siguranță.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat