DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Arbore de Crăciun din panglici din satin
Majoritatea mamelor s-au confruntat cu nevoia de a face un fel de ambarcațiuni pentru copilul lor. Și este absolut lipsit de importanță că merge la grădiniță sau școală, meșteșugul lui ar trebui să fie cel mai bun și trebuie să-l ajuți în acest sens. Cu o astfel de ofertă, fiul meu a venit și la mine. La expoziția de Anul Nou în grădiniță, avea nevoie să facă un pom de Crăciun. După câteva consultări, am decis că nu vom recurge la meșteșugurile standard din muntele tinsel. În cele din urmă, a fost determinată următoarea listă de materiale necesare.

materiale


  • Panglici din satin de diverse culori;
  • foi de hârtie (puteți utiliza absolut orice hârtie uzată);
  • foarfece;
  • lipici (am ales cristalul momentului);
  • orice fir cu un ac;
  • margele;
  • niște tinsel.

În primul rând, trebuie să construim baza arborelui, materialul pentru care va servi ca hârtie. Pentru claritate, am luat foile de hârtie obișnuite pentru o imprimantă A4, dar puteți folosi orice alte. Foaia trebuie pliată pentru a obține un con. Înveliți marginile cu lipici. Pentru a obține lungimea dorită (în cazul meu, 30 de centimetri), lipim pur și simplu coli suplimentare pe partea de jos a conului și creștem la parametrii doriți.

con de hârtie


Pentru a face baza bradului de Crăciun chiar, după construirea lui, amânăm lungimea necesară în mai multe locuri, de sus până jos, și o tăiem cu atenție în funcție de semne.

tăiat conul de hârtie


A doua etapă. Ca ramuri de molid, am decis să aleg panglici din satin de diferite culori și dimensiuni. Pentru ace, am luat panglici subțiri de diferite nuanțe de verde (lățime 0,6 mm.), Și pentru jucării portocaliu și violet (lățime 25 mm.). Le-am tăiat în bucăți de lungimea dorită, am luat 16-17 cm.

bandă


Acum începem să fixăm. Pentru splendoare, s-a decis amestecarea tuturor panglicilor subțiri în mănunchiuri. Îndoim segmentele în jumătate cu partea din față spre exterior și le fixăm capetele.

pliați panglicile


În fotografie, le-am lipit pur și simplu, dar apoi am ajuns la concluzia că este mai bine să faceți acest lucru cu ajutorul unui fir obișnuit cu un ac, fixând câteva cusături. Efectuăm aceeași procedură cu segmente largi de panglici. Acum, în ordinea priorității, lipim golurile pe conul nostru.

lipici

benzi de lipici


Nu vă temeți de firele proeminente, acestea vor fi închise cu următorul strat de panglici, astfel încât nu vor fi observate. Deci, alternând, lipim întreaga bază a viitorului nostru brad de Crăciun.

decora bradul


Astfel, făcând un pas înapoi un pic de spațiu, lipim cea mai mare parte din copac.

decora bradul


Tocmai am lipit chiar vârful bradului de Crăciun cu o panglică portocalie. Așa că frumusețea noastră forestieră a început să pară și mai pufoasă.
Etapa a treia. Pentru a decora bradul de Crăciun, am lipit mărgelele pe secțiuni largi de panglici care imitau jucăriile.

decora bradul


De asemenea, s-a decis să lipiți un anumit design de margele pe partea superioară speculă, s-a dovedit ceva ca o ghirlandă. Ei bine, la sfârșitul lucrării, i-am dat copilului să sfâșie bucăți. Era nerăbdător să adauge niște tinsel. Nefiind răsucit în mâinile mele pentru o perioadă scurtă de timp, am primit un sfat interesant, care a devenit un ornament în loc de o stea.

Pomul de Crăciun format din panglici din satin


Adăugând câteva bucăți de „ploaie” în conurile neumplute cu panglici, am obținut frumusețea noastră.

Pomul de Crăciun format din panglici din satin


P.S. A doua zi, copilul a venit de la grădiniță cu bună dispoziție și a spus că meșteșugurile noastre au fost date expoziției orașului de la grădiniță. Ei bine, un fleac, dar frumos ...
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat