DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Am gemeni cărora le plac foarte mult jocurile în aer liber. Am vrut să fac ceva neobișnuit și plăcut pentru ei și, în același timp, funcțional. Pernele sub formă de jucării sunt doar atât, și poți dormi pe ele și cu ele, ba chiar uneori să le arunci unul pe celălalt. Și pentru a le face mai ușoare, fiecare meșter va putea.

Măriți modelul


Măriți modelul la dimensiunea piciorului în 4 cm și transferați pe material. Vă recomand o țesătură moale, cum ar fi fleece sau țesătură tricotată, puteți lua o bluză sau un tricou pentru copii vechi.

Tăiați toate detaliile


Tăiați toate detaliile.

Atașați perne roz


Atașați tampoanele roz pe labe, iar nasul, săturat și limba pe bot.

Începe tricotarea


Procedăm la tricotarea din spate a unui vâscoz obișnuit. Pentru a face acest lucru, este recomandabil să luați fire precum buruieni, ace mari de tricotat de cel puțin nr. 7, să formați 28 de bucle și să tricotați 40 de rânduri.

obțineți o pânză dreptunghiulară


Ar trebui să obțineți o pânză dreptunghiulară lățimea spatelui unei pisici.

Coada este gata


Pe coadă, este suficient să formați 9 bucle și să o tricotați atâta timp cât partea din spate. Coada este gata, nu trebuie să o coaseți, se va plia bine, va fi plină și mobilă. Toate acestea mi-au luat 50 g de fire.

procedați la tăiere


Acum începem să deschidem spatele și burtica. Am luat o fleață pe burtă, iar dimensiunea ei ar trebui să coincidă cu spatele pe care l-ai legat într-o formă îndreptată, astfel încât atunci când cuseti totul să poată fi capturat într-o cusătură. De asemenea, pentru așezare, acoperiți două părți din orice țesătură sau iernier sintetic sau, ca mine, de la bate. Acest lucru este necesar pentru o rigiditate mai mare.

Întindeți spatele legat


Puneți tricotul înapoi pe două straturi de țesătură și matlasat în mai multe locuri, astfel încât apoi partea tricotată să nu se îndepărteze de spatele pisicii, firele se pot întinde.

Coaseți toate labele și capul


Coaseți toate labele și capul.

Întoarceți-vă în față


Întoarceți-vă în partea din față.

Laba strânsă


Umpleți ușor cu labele; puteți strânge capul.

a făcut o tăietură în spate pentru umplutură


Pentru a-mi umple capul, am făcut o tăietură în spate, tot nu va fi vizibil în produsul finit.

coase peste margine


Partea din spate a capului poate fi cusută pur și simplu peste margine, dar am vrut să fac și mai mult botul. Așa că am cusut un plasture, acesta va fi invizibil în perna finisată.

fixat cu lipici


Pentru o pisică, am fixat ochii finalizați cu un moment de cristal de lipici.

atașați alți ochi


Iar a doua pisică a decis să atașeze alți ochi. Mai întâi am brodat cilii.

prize pentru ochi lipite


Și apoi lipiți ochi mici, ei se mișcă la întoarcere. Mi-au plăcut mult mai mult acestea. Puteți veni cu altceva, cum ar fi butoanele.

Începând montajul


Ajungând la adunare. Atașăm coada corect, astfel încât latura sa pliabilă să se întindă, tricotătorii știu despre proprietatea răsucirii rochiei.

ai atasat corect coada


Ne controlăm dacă coada a fost atașată corect.

coase picioarele


În această poziție, cusem picioarele, cu toate acestea, ele pot fi cusute de-a lungul corpului. Mai întâi pe o parte, apoi pe cealaltă, lăsând pe laterală o deschidere suficientă pentru umplutură.

făcut umplutură cu cauciuc spumant


În această gaură umplem pisica, cine vrea ce. Am făcut umplutură cu cauciuc spumant. Puteți face iernier sintetic, holofiber, reziduuri de lână, garnituri tricotate. Bătălia nu va permite perna să fie inegală.

Coaseți o cusătură laterală


Coaseți o cusătură laterală peste margine. Fixăm mușchiul pisicii cu fire pe partea laterală, astfel încât să nu interfereze cu capul copilului, uneori trântindu-se pe o pernă.

vedere laterală a pisicii


Iată o vedere laterală a pisicii.

Perna de pisică


Îl decoram cu un arc, iar el este pregătit pentru jocurile copiilor.

Perna de pisică


Am făcut a doua pisică în același timp.

Perna de pisică


Și așa s-au întâlnit!

Perna de pisică


Și am mers gratuit înotând în jurul apartamentului.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat